Първоначално изпратено от ChichoMancho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАбе, таз Гърция да не е фирма в холдинг.Ше фалира и ше я закрият
Евросъюза ше се разпадне и еврото ше изчезне
Полудяхте ли бре
Търгувайте си и си подсигурявайте старините, па не ги мислете КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
Ама ако се лизнем нагоре, надолу, да изкараме за банички и бозЪ!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЛошо Котков топката е крива
Коментар
-
Абе, таз Гърция да не е фирма в холдинг.Ше фалира и ше я закрият
Евросъюза ше се разпадне и еврото ше изчезне
Полудяхте ли бре
Търгувайте си и си подсигурявайте старините, па не ги мислете КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПоста ти ме обижда, затова ти отправям ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!беше вече
умаскариха те
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеzloblivi_podritvaniq
от вчера на сам питам как изглежда банкрут на една държава, като Гърция, а не като Сомалия.
Банкрута започва в момента на получаване на дълга, а не в момента на падежа му. Всеки с мозък го знае. Тука има схема и каква е тя е интересно. Гръцката схема с банките ми е ясна. Останалата част ми е интересна. Тежестта на мишоците също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИмаме си ПИЯНА СВИНЯМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениебравос на Пиронкова
наби ли и пироните,,,
Ауууууу.
Тва е старо бря !!!!
5 лефа си глобен--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНезнам каква е схемата. Знам ,че безплатен обяд няма. Така ще им го втъкнат на съседите, че не ми се мисли. Или какво? Американските и европейски банки ще ги почерпят по един безплатен обяд а те ще пиинат по една студена кладенчова вода. Тез велики сили са измислили всички инстументи с които да ограбват целия свят и сега ще оставят маляките да ги извозят. Много ме съмнява тоз сценарии да се случи. Ще ги оглозгат като пирани.
Коментар
-
zloblivi_podritvaniq
от вчера на сам питам как изглежда банкрут на една държава, като Гърция, а не като Сомалия.
Банкрута започва в момента на получаване на дълга, а не в момента на падежа му. Всеки с мозък го знае. Тука има схема и каква е тя е интересно. Гръцката схема с банките ми е ясна. Останалата част ми е интересна. Тежестта на мишоците също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениепърво минават парите от държавата в банките и същите тези купуват дълг. Това е схемата.
Коментар
Коментар