IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• фондове,банки и големи стратеги4ески игра4и
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      мисля 4е спекулата с гърция ше докара много с4упени зъби на късаците за еврото, ще подлудят пазара за срив, пове4ето ще са скъсили и угощението за акулите запо4ва и колко по упорито се пише за това толко по жестоко ще е угощението
      Преди да изквича на 'умряло' в покоите си след обилия обяд, да питам: какви са тези зъби, акули и жестоки угощения.... пих малко ракия и съвсем объркан се чувствам.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Абе, таз Гърция да не е фирма в холдинг. Ше фалира и ше я закрият Евросъюза ше се разпадне и еврото ше изчезне Полудяхте ли бре Търгувайте си и си подсигурявайте старините, па не ги мислете КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
        +1

Коментар

• мисля 4е спекулата с гърция ше докара много с4упени зъби на късаците за еврото, ще подлудят пазара за срив, пове4ето ще са скъсили и угощението за акулите запо4ва и колко по упорито се пише за това толко по жестоко ще е угощението
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Абе, таз Гърция да не е фирма в холдинг. Ше фалира и ше я закрият Евросъюза ше се разпадне и еврото ше изчезне Полудяхте ли бре Търгувайте си и си подсигурявайте старините, па не ги мислете КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
            мислим еднакво
            молим?айде нема нужда

Коментар

• айде трийй , ама газ замах
              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• като модератор еле вбррррррррррррррр
                Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• айде късо бфб много силни сме

недейте да мацате темата с трлиене

Коментар

• по случей 100 поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=MmaCwTjfTK0

Коментар

• гръците

http://www.youtube.com/watch?v=_d8C4...eek::eek::eek:

Коментар

• ашес то ашес http://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                          нямам си сурат китап , затва тука да се оплача.
                          гаден ден. вятър ,студ , човек една бира не може да изпие. ше требе ракийка със салатка и мезелъци да мъча
                          Я успех и твърдо да намъкна м/у 16.00 & 18.00

гмфптпф

Коментар

• Ред изгледах филма.
                            От него научих два лафа: ".... печалбата от финансов хазарт задействат същите центрове като при шмъркачите..... " и "....инженера строи мостове, а финансовия инженер мечти ...."

Филма започна обещаващо за мен, в момента в който видях, че е правен от СониПикчърс, Това ме предразположи в очакване да видя някой друг специален ефект. Обаче в това отношение имаше разминаване, авторите успешно са се постарали да направят филма да изглежда, като книга без картинки .... добре че беше музиката, която вкарваше някаква динамика и от там ме задържа буден.
                            За доста голяма част от зрителите му се надявам да остане единствената полза от засилването на нетърпимостта ни към илюминатите.

от филма
                            Може ли да се търси аналогия между Исладия и Гърция е актуалния въпрос.
                            Според мен не, защото има следните разлики:
                            1. Тежест на дълга
                            Дълга на гърция = под 30К на калпак, а на Исландия на 375К/на калпак.
                            2. Тежест на фалиралия сектор.
                            за 7-8 години тежестта на банковия сектор надминава десетократно останалите. Въвличането на свободния ресурс и влагането в б.сектор с такива размери при крах на същия означава тотален мор, както си е случило.

Изпаряват ли се парите?
                            Постарах се да направя собствено разследване и аз лично намерих 5% от исландския банков дълг. Локализирах го в ръцете на отрочето на исландската банкова революция Тор Берггьорсон (не съм уверен че така се пише) и то само в дела му на Акатвис. Не ми е фиксидея, но ако ми бе такава сигурно до края на почивните дни ще открия поне половината от целия дълг. Друг е въпроса какви са намеренията да се върнат тези пари и в частност да ли Тор смята да ги върне на управляваната от тейко му банка.

пп
                            Откъм търговските ми намерения темата няма никакво значение. Вълнуваме как би се промени начина ми на живот, защото се допуска и някаква верижност в реакцията при евентуалното обявяване на неплатежоспособност от страна на Гърция.
                            Last edited by ChichoMancho; 25.06.2011, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Коментирам, защото смятам, че тази валута е страшно надценена, и обезценката и ще стане с много голяма скорост.(според мен) Въпроса е кога за да яхнем вълната.?
                              Някъде докъм 0,78
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Добрютро!
                                Риболова отпадна поради вятъра и ладовината

Та накратко...продавам...продавам всичко целенасочено от 3 седмици насам.
                                Всички имате някаква визия за нещата които се случват и забелязвате волата която има поради страха...страх от фалит на Гърция надолу...страх от забавянето и според мен изключително проблемен огромен дълг на щатите и нагоре
                                Несигурност в хартиените пари и глобално забавяне=пропадане на активи и аз...продавам
                                Докъде ще се развие пропадането не знам но дотогава продавам,след като премине предстоящата дефлация и депресия и видя петрол на 40 и царевица и пшеница на по 200 тогава...тогава ще купувам и ще купувам главно храни и метали.

Туй е в кратце това което очаквам и според мен криза вече има и тепърва предстои да се развие и то скоро и затова...продавам
                                времето навън е виновно за това че трябваше да го четете тоя пост

лека и почивайте защото интересното тепърва предстои

Коментар

Working...
                                X