IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
    Не, Комърджи, аз там вече бях извън пазара и само гледах Мислех, че си видял "там" какви ги върша
    Като цяло оцених точно тази ситуация на една дълга с близък ривърс, ако бях на пусия. По-точно ударен стоп и къса на 4194 по 5м. и изход 4184. За щастие само гледах...
    мисля, че ме бъркаш с някой.
    целта при мен беше пробива. точно тога имаше условия. писано е много по темата.
    около обяд имаше хубав вход... хвана ли го?

Коментар

• аиде и аз заработих 10 пипса от 4264макар вече пазарът маи да клонеше надолу Манчо там където влезе имаше фигура на 1 мин графика ако става дума за тая позиция дето ти е на нула Аз самият щях да влизам но се отказах ако бях удължил щях да я затворя на 4-5 пипса тъи като нещо пазара мн рязко връщаше цената
      Pip master

Коментар

• Как търгувате след като не си владеете емоциите?
        А е все още понеделник! чака ни дълга и интересна седмица тъй че по-похари

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
          о-ооо БУмбе здравей .
          там се получи усложнение, нормално за алафлагови образования, демек хванах дългото "Х" по елиът. Ти сигурно си затворил на +10 пипа, аз задържах и хванах дупката на нулата. Входа за мен си имаше конкретна цена, която бях готов да я платя, ситуацията беше благоприятна и тъй....
          Не, Комърджи, аз там вече бях извън пазара и само гледах Мислех, че си видял "там" какви ги върша
          Като цяло оцених точно тази ситуация на една дълга с близък ривърс, ако бях на пусия. По-точно ударен стоп и къса на 4194 по 5м. и изход 4184. За щастие само гледах...

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            безнадежден си за съжаление ......
            и на 3ди да го пуснеш -- абсолютно рибе си и си пре*** САМ трейда /
            то и аз се побърках покрай тебе -- чак трейд си пре***л /
            мани ми и влезе късо на 4230 кат афектиран
            погледни се само
            виж живо , поздраво няма смисъл ......
            ..... нищо не се разбира. губя си времето.
            ... хептен ще ми падне крехката репутация. Успех ти желая!
            Last edited by Eti_; 27.06.2011, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
              Чиче, аз разбрах що го лонгна там. Ама ти си новобранец на 3 месеца, пък аз съм "бУмбе" и сигурно затова на един език се разбираме

П.П. И на мен подозрително на скуиз ми намирисва работата...
              о-ооо БУмбе здравей .
              там се получи усложнение, нормално за алафлагови образования, демек хванах дългото "Х" по елиът. Ти сигурно си затворил на +10 пипа, аз задържах и хванах дупката на нулата. Входа за мен си имаше конкретна цена, която бях готов да я платя, ситуацията беше благоприятна и тъй....

Коментар

ей сега го погледнах на голям екран.
                безнадежден си за съжаление ......
                и на 3ди да го пуснеш -- абсолютно рибе си и си пре*** САМ трейда /
                то и аз се побърках покрай тебе -- чак трейд си пре***л /
                мани ми и влезе късо на 4230 кат афектиран
                погледни се само
                виж живо , поздраво няма смисъл ......
                Last edited by Eti_; 27.06.2011, 20:31.

Коментар

• маи ритъмът на пазара стана мечешки
                  Pip master

Коментар

• Малиииий как ми нашокахте канчето всички Да взема да затварям и да се скривам от срам

Коментар

входа освен цена има и време. може да провериш най-близкото 08 около поста ми
                      Чиче, аз разбрах що го лонгна там. Ама ти си новобранец на 3 месеца, пък аз съм "бУмбе" и сигурно затова на един език се разбираме

П.П. И на мен подозрително на скуиз ми намирисва работата...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ако го правиш на годишна база - ОК. На дневна или на по-малък фрем от годишна, е заблуда.
                        Но няма лошо човек да се порадва умерено.
                        На месечна си позволявам
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Едно съветче:
                          Ако някой е на дълги е по-добре да ги затвори малко преди 18.00ч или ако някой иска да пуска къси - да го направи малко след този час.
                          Скуизът ми изглежда свързан с лондонския фикс.
                          Успех.
                          След фиксинга нямаше продажби. Това като време не ми излезе.
                          Като ниво ми стои сел на 1.4315-20 и след това ставам неутрален.
                          Все още съм на продаване ралитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            треба да имаш пари вложени да почнеш да се учиш да мислиш различно
                            мнооо '' коментар '' ръсиш на другите на позициите а виждаш че и на демо още неможеш се оправи 08
                            добави си къса да ти олекне
                            п.с. ......а забравих , ти си затворил късаците на нула
                            та за кво добавка
                            и на кво
                            злъчно моменце май-ще излезеш.
                            входа освен цена има и време. може да провериш най-близкото 08 около поста ми и тогава се напъвай. ........от две седмици пишеш като пълен простак (нищо не ти се разбира), че затова реших да ти кажа по-долното. издухан си. подчертаната ти теза го показва. Спри се и почини.

пп
                            ей сега го погледнах на голям екран.
                            това което си написал е олигофренско. Стегни се... горното не ме ебе.
                            Last edited by ChichoMancho; 27.06.2011, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Брееее, голям играч на думи са извъди и ти бре... Аз кат си свърша ДОБРЕ работата изпадам в делириум.. Забранено ли е
                              Ако го правиш на годишна база - ОК. На дневна или на по-малък фрем от годишна, е заблуда.
                              Но няма лошо човек да се порадва умерено.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Брееее, голям играч на думи са извъди и ти бре... Аз кат си свърша ДОБРЕ работата изпадам в делириум.. Забранено ли е
                                и виждаш розови хора ?
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X