Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемоята дълга е @ 1.4261
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе уважаваш ти кръсникъ си !!!
уважавам та , многу дажеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемного сложно тва смяната на името ,съебни дела , адвокати и разни простотии. не си струва , пък си ми и харесва--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеникого не питам, аз съм най-умният
моята дълга е @ 1.4261
взех половината на 4314
виждам кат ТР 4350-58
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеНапрежението на пазара в момента доведе до масова психоза
Държите се като деца не знам дали го осъзнавате!
Излезете да ви продуха вятъра навън(фицка ти си пусни вентилатора) и спрете да пълните темата с лични нападки или поне го правете на лични съобщения
отложен дълъг ордер с малко от 4335 колкото да съм в игрътъ и купено злато от 1501 макар че златото се съмнявам да запали нагоре сериозно преди 1 юли
успех виФицката ли напада и има нужда от проветрение.
Та аз даже не търгувам
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Напрежението на пазара в момента доведе до масова психоза
Държите се като деца не знам дали го осъзнавате!
Излезете да ви продуха вятъра навън(фицка ти си пусни вентилатора) и спрете да пълните темата с лични нападки или поне го правете на лични съобщения
отложен дълъг ордер с малко от 4335 колкото да съм в игрътъ и купено злато от 1501 макар че златото се съмнявам да запали нагоре сериозно преди 1 юли
успех ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение...аз съм най-умният ......Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеА бре чадо,
верно, че аватара ти е супер,
но кога ще си промениш името ????????Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАмиии, питай Сополов
никого не питам, аз съм най-умният
моята дълга е @ 1.4261Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТе от едно и също място
са се учили на мурафети
Да знайш !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеей така в шеги и закачки се проспиват по-дългосрочните дълги за днес
таргета е къде 1.44
дубрутру
верно, че аватара ти е супер,
но кога ще си промениш името ????????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеей така в шеги и закачки се проспиват по-дългосрочните дълги за днес
таргета е къде 1.44
дубрутруМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар