IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Толкова ли е зле положението пред парламента че CNN скриха камерите
    явно, защото смениха на някакво дело...

Коментар

• Толкова ли е зле положението пред парламента че CNN скриха камерите

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
        имам всичкото търпение
        Ще ти трябва, защото още тази седмица отиваме под 1,40.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ако говориш за открита позиция отпреди малко - аз не виждам да е имало оферта на 1.4320.
          Все пак - Успех.
          не това усреднената стойност от дълга позиция изграждана от 22 юни по сложно е при мен затова поствам направо 4320
          мерси надявам се на нещо повече от това и ще чакам имам всичкото търпение

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Мое мнение: Всичко хубаво, което можеше да се случи на еврака днес - вече се случи
            Сега остава да видим лошото, което предстои за САЩ и ще можем да си купим долари...
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Кой го беше казал"Проста работа , ама не е за прости хора"
              Аз сега гледам как се клати,ама входа що не виждам
              Last edited by garbac; 29.06.2011, 18:43.

Коментар

• Мое мнение: Всичко хубаво, което можеше да се случи на еврака днес - вече се случи

Коментар

• Дядо Иван ликвидира здраво в $/jpy... Глейте ква кървава касапница...
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Проблемът е че опозиция винаги ще има, защото това не е спасителен план за Гърция. Това е спасителен план за еврото, но е натопителен план за Гърция. Ако няма опозиция вътре в Парламента ще я има извън Парламента. Много по-добре за държавата Гърция е да има опозиция вътре, защото ако е само отвън, то следва военно положение и хунта.
                    Това вече е тема за друг разговор...

Коментар

Аз не съм го чел, но така го мисля.
                      Опозицията в Гърция е същата като нашата - важна е властта, не държавата.
                      Представи си какво ще става по улиците, когато опозицията не подкрепя спасителния план......
                      Нищо добро не виждам в това гласуване.
                      загатнато е но е по скоро пожелателно както ти се изразяваш
                      "Schaeuble told German weekly Bild am Sonntag (BamS) that it would
                      be “very desirable” if the Greek opposition would also back the new
                      measures."

Коментар

• долар/йена показва какъв е всъщност резултата за риска.

Коментар

Представи си какво ще става по улиците, когато опозицията не подкрепя спасителния план.....
                          Проблемът е че опозиция винаги ще има, защото това не е спасителен план за Гърция. Това е спасителен план за еврото, но е натопителен план за Гърция. Ако няма опозиция вътре в Парламента ще я има извън Парламента. Много по-добре за държавата Гърция е да има опозиция вътре, защото ако е само отвън, то следва военно положение и хунта.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• готов съм аз , и добавка съм приготвил
                            аре евроо ...ап, ап , ап
                            успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                              имам го предвид и този вариант но съм дълъг от 4320 стоп на 0
                              Ако говориш за открита позиция отпреди малко - аз не виждам да е имало оферта на 1.4320.
                              Все пак - Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Ако го прочета някъде в някое официално изявление ще съм много притеснен, защото ще означава, че вече са решили нищо повече да не им дават!
                                Аз не съм го чел, но така го мисля.
                                Опозицията в Гърция е същата като нашата - важна е властта, не държавата.
                                Представи си какво ще става по улиците, когато опозицията не подкрепя спасителния план......
                                Нищо добро не виждам в това гласуване.

Коментар

Working...
                                X