Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеимам всичкото търпениеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко говориш за открита позиция отпреди малко - аз не виждам да е имало оферта на 1.4320.
Все пак - Успех.това усреднената стойност от дълга позиция изграждана от 22 юни
по сложно е при мен затова поствам направо 4320
мерсинадявам се на нещо повече от това и ще чакам
имам всичкото търпение
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМое мнение: Всичко хубаво, което можеше да се случи на еврака днес - вече се случиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПроблемът е че опозиция винаги ще има, защото това не е спасителен план за Гърция. Това е спасителен план за еврото, но е натопителен план за Гърция. Ако няма опозиция вътре в Парламента ще я има извън Парламента. Много по-добре за държавата Гърция е да има опозиция вътре, защото ако е само отвън, то следва военно положение и хунта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз не съм го чел, но така го мисля.
Опозицията в Гърция е същата като нашата - важна е властта, не държавата.
Представи си какво ще става по улиците, когато опозицията не подкрепя спасителния план......
Нищо добро не виждам в това гласуване.
"Schaeuble told German weekly Bild am Sonntag (BamS) that it would
be “very desirable” if the Greek opposition would also back the new
measures."
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПредстави си какво ще става по улиците, когато опозицията не подкрепя спасителния план.....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеимам го предвид и този вариант но съм дълъг от 4320 стоп на 0
Все пак - Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко го прочета някъде в някое официално изявление ще съм много притеснен, защото ще означава, че вече са решили нищо повече да не им дават!
Опозицията в Гърция е същата като нашата - важна е властта, не държавата.
Представи си какво ще става по улиците, когато опозицията не подкрепя спасителния план......
Нищо добро не виждам в това гласуване.
Коментар
Коментар