IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дерлееее !!!
    Кък ша го изконтряяя ... !!!

Е добро утро де ..
    Успехен ден всичким търговецам !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Къф е баса с МАЗНАТА ГАД ????
      Аз казах, че Кърция ще бъде отлюспена за урок от Еврото. и това до 16 Юли .. Фиката не беше съгласен, че Кърция ще бъде отлюспена от Еврото. Всъщност басът е че ще бъде отлюспена държава от Еврозоната, (като Кърция е с най-висок шанс за това)

ПП1: За да не тръгнете сега всички да се хващате на бас с мен, ще ви кажа и още нещо. Предстои EUR/USD да стигне около 1.7 Това ще стане около Септември. В Гърция правителството ще падне. Граждански размирици. Военно положение. Граничен контрол. Край на Шенген. Специален статут за ЕС. И най-накрая ще дойде Собственна валута, с фиксиран валутен борд, закрепена за Еврото. Но това ще дойде вече около Коледа... Има малка вероятност преди военното положение, да дойдат на власт и тия.... от "Нова демокрация", които сега с в опозиция. Те ще забатачат държавата докрай. И най-интересното е, че Гърците сами ще искат да излезат от ЕС и другите подобни Евро организации.
      Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 08:38.
      Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        Благодаря а ако кендъла е положителен това озна4ава ли 4е броя контракти е сумата от късите и дьлгите контракти или само от дългите?
        не ,не означава,
        само колко пъти са се променили котировките
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Това са тиковете които приема/излъчва брокерът-бъкета ти от доставчика си на котировки и излъчва съответно към клиента !

Изобщо не го гледай защото на всеки брокер е различно и оттам и недостоверно ....Зависи от настройките на софтуера който приема / излъчва котировки и няма нищо общо с реалния пазар - тоест не става за анализ ....Книгите които твърдят ,че обема е от значение - ги мятай през терасата директно
          напротив, от много голямо значение е , но само на централизирани пазари , като борсите, където има достоверна информация.
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
            Добро утро на всички и късмет днес.
            Между другото през нощта съм загубил бас със Hаppy68 относно USD/JPY. Бях казал че няма да чукне 77, ама за секунда тази нощ... е направило белята. Една бутилка уйскйй съм назад
            С Фиката също имам бас за Кърция, който той ще загуби след около 2 месеца.
            Къф е баса с МАЗНАТА ГАД ????
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
              някой да ми каже какво е волюма (обема) дето се вижда като сложиш мишката върху кендъла.какво озна4ават цифрите там редом с характеристиките на кендъла, питал съм разни разбира4и но никои не ми е обяснилпримерно ако от4ита 405 това броят сделки на този кендъл ли е или?
              форексаджиите му викат тикове, нищо общо със сделките.
              показва колко пъти се е променила котировката за периода , който показва бара /кендъла/

добро утро и успешен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                добро утро
                успех на всички
                Реде,ти съмняваше ли се?
                ба,ти си налупал кат нас байовете вчера и блажиш ся
                Не съм
                Вчера едни 20-си и няколко
                кьопави пипа и нищо след това.
                То тез моите нива като МИТИЧНОТО
                1,444444444444444444444444444444
                са важни щото имат свойството да се
                осъществяват, но не предполагах,
                че ще е по никое време
                Можеше да се предполага де, щото
                курсо като заспи цял ден и повече
                знаеш кво става
                Само дето не знаех кога пък това
                си е най-важно, щото инък нищо
                не е
                Пиша пиша щото ме е яд даеее

Коментар

• Добро утро на всички и късмет днес.
                  Между другото през нощта съм загубил бас със Hаppy68 относно USD/JPY. Бях казал че няма да чукне 77, ама за секунда тази нощ... е направило белята. Една бутилка уйскйй съм назад
                  С Фиката също имам бас за Кърция, който той ще загуби след около 2 месеца.
                  Мисионер

Коментар

• добро утро
                    успешни сделки
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• добро утро
                      успех на всички
                      Реде,ти съмняваше ли се?
                      ба,ти си налупал кат нас байовете вчера и блажиш ся
                      Last edited by is3584; 26.07.2011, 07:58.

Коментар

• Добрю ютрю
                        Кво сте направили бря
                        Превзели сте нощес МИТИЧНОТО
                        1.444444444444444444444444
                        Или не сте Вие, а БАНАНИТЕ с ПИЖАМИ
                        КАКТО И ДА Е ДЕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Успешен ден на всички ХОРА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          ,Убаво не те разбрах,но важното е да се усмихваме
                          Уфффф, така стана и да си помисли, че наркоман та прая Ам войвода, дружина му требе Може от гладници, може и от човеци Навремето Диоген с фенера, а днес пра пра пра пра пра внукът му требе Халоген да са казва
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Прасчо,лека утре ша си побъбрим още,ако съм тъдява
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Ам освен успех да ти пожелая Съидейници викаш, не готованци Навремето с фенер, сега си вземи прожектор от некое летище
                              ,Убаво не те разбрах,но важното е да се усмихваме
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                                Костелив като кестен
                                Ам освен успех да ти пожелая Съидейници викаш, не готованци Навремето с фенер, сега си вземи прожектор от некое летище
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X