If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз казах, че Кърция ще бъде отлюспена за урок от Еврото. и това до 16 Юли .. Фиката не беше съгласен, че Кърция ще бъде отлюспена от Еврото. Всъщност басът е че ще бъде отлюспена държава от Еврозоната, (като Кърция е с най-висок шанс за това)
ПП1: За да не тръгнете сега всички да се хващате на бас с мен, ще ви кажа и още нещо. Предстои EUR/USD да стигне около 1.7 Това ще стане около Септември. В Гърция правителството ще падне. Граждански размирици. Военно положение. Граничен контрол. Край на Шенген. Специален статут за ЕС. И най-накрая ще дойде Собственна валута, с фиксиран валутен борд, закрепена за Еврото. Но това ще дойде вече около Коледа... Има малка вероятност преди военното положение, да дойдат на власт и тия.... от "Нова демокрация", които сега с в опозиция. Те ще забатачат държавата докрай. И най-интересното е, че Гърците сами ще искат да излезат от ЕС и другите подобни Евро организации.
Това са тиковете които приема/излъчва брокерът-бъкета ти от доставчика си на котировки и излъчва съответно към клиента !
Изобщо не го гледай защото на всеки брокер е различно и оттам и недостоверно ....Зависи от настройките на софтуера който приема / излъчва котировки и няма нищо общо с реалния пазар - тоест не става за анализ ....Книгите които твърдят ,че обема е от значение - ги мятай през терасата директно
напротив, от много голямо значение е , но само на централизирани пазари , като борсите, където има достоверна информация.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Добро утро на всички и късмет днес.
Между другото през нощта съм загубил бас със Hаppy68 относно USD/JPY. Бях казал че няма да чукне 77, ама за секунда тази нощ... е направило белята. Една бутилка уйскйй съм назад
С Фиката също имам бас за Кърция, който той ще загуби след около 2 месеца.
Къф е баса с МАЗНАТА ГАД ????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
някой да ми каже какво е волюма (обема) дето се вижда като сложиш мишката върху кендъла.какво озна4ават цифрите там редом с характеристиките на кендъла, питал съм разни разбира4и но никои не ми е обяснилпримерно ако от4ита 405 това броят сделки на този кендъл ли е или?
форексаджиите му викат тикове, нищо общо със сделките.
показва колко пъти се е променила котировката за периода , който показва бара /кендъла/
добро утро и успешен ден.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
добро утро
успех на всички
Реде,ти съмняваше ли се?
ба,ти си налупал кат нас байовете вчера и блажиш ся
Не съм
Вчера едни 20-си и няколко
кьопави пипа и нищо след това.
То тез моите нива като МИТИЧНОТО
1,444444444444444444444444444444
са важни щото имат свойството да се
осъществяват, но не предполагах,
че ще е по никое време
Можеше да се предполага де, щото
курсо като заспи цял ден и повече
знаеш кво става
Само дето не знаех кога пък това
си е най-важно, щото инък нищо
не е
Пиша пиша щото ме е яд даеее
Добро утро на всички и късмет днес.
Между другото през нощта съм загубил бас със Hаppy68 относно USD/JPY. Бях казал че няма да чукне 77, ама за секунда тази нощ... е направило белята. Една бутилка уйскйй съм назад
С Фиката също имам бас за Кърция, който той ще загуби след около 2 месеца.
Добрю ютрю
Кво сте направили бря
Превзели сте нощес МИТИЧНОТО
1.444444444444444444444444
Или не сте Вие, а БАНАНИТЕ с ПИЖАМИ
КАКТО И ДА Е ДЕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Успешен ден на всички ХОРА !!!
Уфффф, така стана и да си помисли, че наркоман та прая Ам войвода, дружина му требе Може от гладници, може и от човеци Навремето Диоген с фенера, а днес пра пра пра пра пра внукът му требе Халоген да са казва
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар