Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеИма нещо, щото и у другият форум дето ходя и там много тихо, не знам що тъй
Един пост няма от днеска.нейде и ний с тебе сме кат наказани
ЕЙЙЙЙЙ, НИЙ С ГРИЙДИТУ ДАН СМЕ ПРОКАЖЕНИ БРЕЕЕЕ
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеИхуууу, Фицка тея гласове от отвъдното направо песнички ти пеят, като гледам.То разлика няма
Миналият ден та търсих, ма предположих, че готвиш нещо вкусно
Я крем-карамелче, я някой сукляш
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеМного сте тихиДа не е ден на траур днеска
Един пост няма от днеска.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСвинскиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗдравейте момчета и момичетаКак е пазара днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеМерсиии.......обаче умната нещо не ми се връзва....
п.п....за днес се наработих ...следва лайф ...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение.....обаче умната нещо не ми се връзва....
п.п....за днес се наработих ...следва лайф ...Last edited by ef4e; 28.07.2011, 17:23.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАЙМУН от тука има много
голям шанс 1.43555Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар