Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
БАТЕ МанчоАз не съм си казвал възрастта. Ама ще се радвам ако се подмладя, че имам да си наваксвам за миналите години.
Наивник ни са тревожи, Рукито е по-дрът и от тебе
Реда и той ги е минал 40-те още преди 2 години ако не бъркам.
Тоооо има и един виц.
До 30 години като се видят приятели и се хвалят кой с каква мадама е бил.
От 30 до 40 години разправят кой на какъв банкет е бил и как се напил и наял.
От 50+ години като се срещнат и си споделят как са с*али
Тва последното не знам вярно ли е обаче.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗа рожденият ден бастун ли ти подарихаАз си мислех че са бастуни, а то било стикове за голф
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтига сте се дърпали бре. Май аз съм най- дъртио тукАко някой ми води по годинки да свирка. Ще му викам Батя
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
А стига бре, ти да не растеж наопаки
Грийд ти мен дъртйо ли ме наричаш... малко уважение
. сега чета и разбирам, че и 23 нямал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеС този форекс на поправки ли те оставиха бе калпазанин....Винаги съм си мислил, че си на мин на 25, а то 23 няма .... от днес на Чича си Бате да викаш .
Ти не си ли разбрал, че оставих форекса на вази да го храните и поите
Ама чай ся, значи кога ме мислеше за по-голям беше чичо, пък сега като ме помисли за по-малък стана бате
А стига бре, ти да не растеж наопакиТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТука съм ама беше арно време за навън та преди сесията се размотавах да си клатя крачолите, пък после имаше много сочен пазар и не ми се занимаваше с форума...т.е. ме мързеше да ви чета
А днеска пък пазара мързелив и на мене ми се спи, дано утре е по-силенАз кат си напиша поста икат го изпратя, после да са появи направо са изчервявам кви простотии съм наредил
Ама ко знаех, че тва дет го пиша глупост ще да е, ехееееее, нямаше да имам стигане
Хайде поздрав http://www.youtube.com/watch?v=nOa_9ZbnlvA
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеМнее, праскуи ядах и ся женка ми ми готви спагети с пилешку
А така а така. Бравос
Рани са, храни се здраво ти !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениета преди сесиятаВинаги съм си мислил, че си на мин на 25, а то 23 няма .... от днес на Чича си Бате да викаш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАаааа, аз съм събрал 1600 от едното и 900 от друготоЗатва имаш и женка и пилешку
Buy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнениеЕй б*си якото и аз шси напраа
ПП : ма да събера още 20-30 пиксела дет се викаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНъли си магесник бряяяяТо разлика няма
Миналият ден та търсих, ма предположих, че готвиш нещо вкусно
Я крем-карамелче, я някой сукляш
А днеска пък пазара мързелив и на мене ми се спи, дано утре е по-силенТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеМнее, праскуи ядах и ся женка ми ми готви спагети с пилешку
ПП : ма да събера още 20-30 пиксела дет се викаBuy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеОООооо ЧЕРНОПРАСе
Буаш ли КАРПУЗ на КОРЕММного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар