IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПоЗдрав за всички и наздраве,
    а Фицката ша Тури субтитри

http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg

Коментар

• БАТЕ Манчо Аз не съм си казвал възрастта. Ама ще се радвам ако се подмладя, че имам да си наваксвам за миналите години.
      Наивник ни са тревожи, Рукито е по-дрът и от тебе
      Реда и той ги е минал 40-те още преди 2 години ако не бъркам.

Тоооо има и един виц.
      До 30 години като се видят приятели и се хвалят кой с каква мадама е бил.
      От 30 до 40 години разправят кой на какъв банкет е бил и как се напил и наял.
      От 50+ години като се срещнат и си споделят как са с*али

Тва последното не знам вярно ли е обаче.
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        За рожденият ден бастун ли ти подариха
        Мнеее Аз си мислех че са бастуни, а то било стикове за голф

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Стига сте се дърпали бре. Май аз съм най- дъртио тук Ако някой ми води по годинки да свирка. Ще му викам Батя
          За рожденият ден бастун ли ти подариха
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Стига сте се дърпали бре. Май аз съм най- дъртио тук Ако някой ми води по годинки да свирка. Ще му викам Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение

А стига бре, ти да не растеж наопаки

Грийд ти мен дъртйо ли ме наричаш ... малко уважение . сега чета и разбирам, че и 23 нямал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                С този форекс на поправки ли те оставиха бе калпазанин.... Винаги съм си мислил, че си на мин на 25, а то 23 няма .... от днес на Чича си Бате да викаш .
                US сесията
                Ти не си ли разбрал, че оставих форекса на вази да го храните и поите
                Ама чай ся, значи кога ме мислеше за по-голям беше чичо, пък сега като ме помисли за по-малък стана бате
                А стига бре, ти да не растеж наопаки
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Тука съм ама беше арно време за навън та преди сесията се размотавах да си клатя крачолите, пък после имаше много сочен пазар и не ми се занимаваше с форума...т.е. ме мързеше да ви чета
                  А днеска пък пазара мързелив и на мене ми се спи, дано утре е по-силен
                  Чи той за четене ли сме брееее Аз кат си напиша поста икат го изпратя, после да са появи направо са изчервявам кви простотии съм наредил Ама ко знаех, че тва дет го пиша глупост ще да е, ехееееее, нямаше да имам стигане Хайде поздрав http://www.youtube.com/watch?v=nOa_9ZbnlvA
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Мнее, праскуи ядах и ся женка ми ми готви спагети с пилешку
                    По-калорично от КАРПУЗ!!!!
                    А така а така. Бравос
                    Рани са, храни се здраво ти !!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

та преди сесията
                      С този форекс на поправки ли те оставиха бе калпазанин.... Винаги съм си мислил, че си на мин на 25, а то 23 няма .... от днес на Чича си Бате да викаш .

Коментар

Ааааа, аз съм събрал 1600 от едното и 900 от другото
                        Напълно ясно ми е Затва имаш и женка и пилешку
                        Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                          Ей б*си якото и аз шси напраа
                          ПП : ма да събера още 20-30 пиксела дет се вика
                          Ааааа, аз съм събрал 1600 от едното и 900 от другото

Коментар

Нъли си магесник бряяяя То разлика няма Миналият ден та търсих, ма предположих, че готвиш нещо вкусно Я крем-карамелче, я някой сукляш
                            Тука съм ама беше арно време за навън та преди сесията се размотавах да си клатя крачолите, пък после имаше много сочен пазар и не ми се занимаваше с форума...т.е. ме мързеше да ви чета
                            А днеска пък пазара мързелив и на мене ми се спи, дано утре е по-силен

Коментар

Ей б*си якото и аз шси напраа
                              ПП : ма да събера още 20-30 пиксела дет се вика
                              Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                ОООооо ЧЕРНОПРАСе
                                Буаш ли КАРПУЗ на КОРЕМ

Коментар

Working...
                                X