If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и кво ?
аеродинамичните характеристики на ербуса ли ще изчисляваш или приливната вълна от цунамито в индонезия ?
телефон е тва , за говорене . поне за мен де
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Аз съм на HTC Sensation и като цяло от няколко години зарязах Нокия и минах на HTC. Ябълките нещо не могат да ме спечелят.
ПП: Чиче, здрави са според модела. Аз имам един ХД2 с неработещ дигитайзер, демек ремонт за 100лв ако си го направя сам Виж предишния още работи.
Благодарско, колеги Види се никой не е спец, ама мойта глъвъ + още 2 кат мислят еднакво, се заформи мнение Дийлнах Блякбъриту А и малко по тънко го даваха
Благодарско, колеги Види се никой не е спец, ама мойта глъвъ + още 2 кат мислят еднакво, се заформи мнение Дийлнах Блякбъриту А и малко по тънко го даваха
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Комърджи, предлагат ми на оферта в момента един от те двата, ма не разбирам от тилифони и затуй търся мнение
Toгава блекберито
Голям дисплей, с отделна клавиатура. Пробвах айфона с тази сензорната клавиатура и е ужасно неудобен. Отделно при блекберито съобщенията и разговорите бяха кодирани, поне преди, сега не знам имат ли още такъв статут, но ги даваха за по-голяма сигурност.
А и си е Блекбери...някак с повече имидж стои
Имиджа не зависи от пикалото
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар