IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде дрътиКУРти
    Една мускатова троен припек
    вече се е изтудила и сядам
    да гледам мача
    Само ЛЕВСКИ !!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      То моето мнение беше без проверка.
      http://www.knowyourmobile.com/compar..._iphone_4.html
      После проверих тук. Както казах според нуждите и телефона.

Аз си харесах този засега Samsung Galaxy S II http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/
      Двуядрен процесор в телефон. Евала.

и кво ?
      аеродинамичните характеристики на ербуса ли ще изчисляваш или приливната вълна от цунамито в индонезия ?
      телефон е тва , за говорене . поне за мен де
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Аз съм на HTC Sensation и като цяло от няколко години зарязах Нокия и минах на HTC. Ябълките нещо не могат да ме спечелят.
        ПП: Чиче, здрави са според модела. Аз имам един ХД2 с неработещ дигитайзер, демек ремонт за 100лв ако си го направя сам Виж предишния още работи.
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Стига сте се дърпали бре. Май аз съм най- дъртио тук Ако някой ми води по годинки да свирка. Ще му викам Батя
          аз съм на 46 без малко бря
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Благодарско, колеги Види се никой не е спец, ама мойта глъвъ + още 2 кат мислят еднакво, се заформи мнение Дийлнах Блякбъриту А и малко по тънко го даваха
            То моето мнение беше без проверка.
            http://www.knowyourmobile.com/compar..._iphone_4.html
            После проверих тук. Както казах според нуждите и телефона.

Аз си харесах този засега Samsung Galaxy S II http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/
            Двуядрен процесор в телефон. Евала.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              ПРАСЧО взимай и двата телефоня !!!
              Ще ги сложиш в чантички и на двата
              задни бута ще имаш по един
              Ам аз така исках, за да шитна после другият и да си избия моя, ама човека си имал купувач, дет му обещал
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ПРАСЧО взимай и двата телефоня !!!
                Ще ги сложиш в чантички и на двата
                задни бута ще имаш по един
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Лапешки ви работи!Тръгнали сте да се дърлите кой е най-голям,след като не вие имате някакви заслуги за рождената си дата, а ,,дисагите" на бащите ви.

ПС.Руки,успокой се,чадо,има и по-дръти.
                  И Бог чадо и Бог
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Благодарско, колеги Види се никой не е спец, ама мойта глъвъ + още 2 кат мислят еднакво, се заформи мнение Дийлнах Блякбъриту А и малко по тънко го даваха

Коментар

• Лапешки ви работи!Тръгнали сте да се дърлите кой е най-голям,след като не вие имате някакви заслуги за рождената си дата, а ,,дисагите" на бащите ви.

ПС.Руки,успокой се,чадо,има и по-дръти.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Тва е за тия с малките пикала

Комърджи, предлагат ми на оферта в момента един от те двата, ма не разбирам от тилифони и затуй търся мнение
                        BlackBerry Torch е по-мъжкарски.
                        Обърни внимание на операционните системи и благинките, които ти осигуряват.

Коментар

Комърджи, предлагат ми на оферта в момента един от те двата, ма не разбирам от тилифони и затуй търся мнение
                          Toгава блекберито
                          Голям дисплей, с отделна клавиатура. Пробвах айфона с тази сензорната клавиатура и е ужасно неудобен. Отделно при блекберито съобщенията и разговорите бяха кодирани, поне преди, сега не знам имат ли още такъв статут, но ги даваха за по-голяма сигурност.
                          А и си е Блекбери...някак с повече имидж стои
                          Имиджа не зависи от пикалото
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Как ни та е срам ва

п.п. Ади вааааааа, никой ли не разбира от тилифони
                            Виж Виж БАТЕ Манчо кво речи
                            И той като мене мисли за HTC-то.
                            Вземай HTC

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Тогава си вземи Верту Сигнъчър, какво ще се занимаваш с тея детски занимавки
                              http://www.vertu.com/in-en/signature...one_signature_
                              Ей тва е телефон за ало-ало.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                тц ,
                                некролог и кални бани , да свиква с пръстта
                                Как ни та е срам ва

п.п. Ади вааааааа, никой ли не разбира от тилифони

Коментар

Working...
                                X