Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИим хабиби ! Сен насълсън ?
П.П. Бен сени чок севийорум !Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеНасилсин ?Кейфин йеринде ми?
П.П. Бен сени чок севийорум !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Aaaaa, чай сяГугъла е добър.
Иначе в 3ти клас ги поназнайвах тази група езици, ама.... Сега май мога да броя до 10 и да попитам колко че часа
Виж, френското "Р" на Ф4 или леко Итънския диалект на Иската са друга работа.. Руският - отделно че много математика съм чел на него като хлапеКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеОшболдук!Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеОшболдук!! И ти са ошлайфа
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДобра вечер, виртуални спекулант-бандити
Аз малко се зявърнахБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДобра вечер, виртуални спекулант-бандити
Аз малко се зявърнахСлава богу
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе ти личи деколтето- аз си падам по изрязаните и тия с голия гръб - ама Фицката да му бере грижата
...
При мене изключенията са рядкост:
http://www.youtube.com/watch?v=OlArF...feature=relmfuС тез твойте видеота, почнах пак полюции да получавам
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеФицката да казваВ сравнение с руският и английският, професор е
Говори го, говори го
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение.... какво му е на аватара ми ?.....
- аз си падам по изрязаните и тия с голия гръб - ама Фицката да му бере грижата
...
При мене изключенията са рядкост:
http://www.youtube.com/watch?v=OlArF...feature=relmfuДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениещо никой не казва как е ицо с испанския
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИзпозвах връзки и го анулирахНе беше нещо съществено
Неосъществими желания само
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар