Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНиква почивка. И утре съм на тръстиката даже. Не се става лесно хора
утре кво?
форекс при тарамбуките ли ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемай ти е време за почивкаснощи на ралито си контрил а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениети си Top Gun
срещу мен да тичаш пак няма да те стигна
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНемцоите утрепаха рибоците с бизнесклимат. За тва според мен. Щяло да има пари и за тях след като платят на малякитеТва обаче много булиш дойде на индексите, а аз съм инвестирал у къси. Така че, ако в 3.30 новините и от щатите са добри, аз го закъсвам
май ти е време за почивкаснощи на ралито си контрил а ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНемцоите утрепаха рибоците с бизнесклимат. За тва според мен. Щяло да има пари и за тях след като платят на малякитеТва обаче много булиш дойде на индексите, а аз съм инвестирал у къси. Така че, ако в 3.30 новините и от щатите са добри, аз го закъсвам
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеВсичко е изрядно отвсякъде50 фибо от вчерашният спад двоино дъно на 5 минутка после продължаваща фигура няма за какво да се хване човек
и 5 вълни надолу , да се изкажа аз като един виден елиотистТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеаз по дневна го направих........
ти си Top Gun
срещу мен да тичаш пак няма да те стигнаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениев 10.59 си е подало сигнала на 1 мин , ама днес хич не ми се рискува. мразя в петък да трейдвам50 фибо от вчерашният спад двоино дъно на 5 минутка после продължаваща фигура няма за какво да се хване човек
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениев 10.59 си е подало сигнала на 1 мин , ама днес хич не ми се рискува. мразя в петък да трейдвамТва обаче много булиш дойде на индексите, а аз съм инвестирал у къси. Така че, ако в 3.30 новините и от щатите са добри, аз го закъсвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениев 10.59 си е подало сигнала на 1 мин ............
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
Хванах ъпа с дълго на черна свещ при съпротивата ама да се ева .... комарджийско е, но пък осигуряваш добър изход - авариен, ако ти работи мозъка по-бърже.
...
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнениеЩо ли си мисля че днес ще има една стръна червена линияеур/усд
ще има повторение на вчера !
не разчитай много на това . 1.4350 го виждам.
както казах вчерашният импулс нагоре е твърде вероятно да си има продължение.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеАМА как го шитнаха импулса а? Стигна наполовина на вчерашният възходящ импулс на 1 час и отпраши нагоре сигурен съм че съвпада с фибо 50 на 1 часмолим?айде нема нужда
Коментар
Коментар