IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Флага се вижда и на М1 и на М5,М15 възможно скъсаване някъде около 1,4227-30 но все пак зависи...
    Ефке човека пита за интервала 11:27:11:48.
    .... да зема да та нащипя докато твоя го няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
      Аз скъсих също, обаче олиото - от скука и незнание. 90.38 цел - 89 60/55 стоп - 90.95
      Направо започнах да я папам хурката, ами да взема да затварям кепенците за днес ... че май краят се не види !
      Last edited by Nikolay Nikolov; 27.06.2011, 13:23.

Коментар

• .... в темата ми липсва присъствието на Миглена Ангелова

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
          Мда май няма да има двойно дъно. Изтървахме келепира днес. А къде го видя този флаг - на какъв времеви мащаб?
          Флага се вижда и на М1 и на М5,М15 възможно скъсаване някъде около 1,4227-30 но все пак зависи...
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            kakwo ДВОИНО дъно говориш и то на часова то вече си го има а входа бе на 1,4148 -50 чист флаг но убии ме не мога да ти кажа що не влязох въпреки че го видях караи другият път
            Мда май няма да има двойно дъно. Изтървахме келепира днес. А къде го видя този флаг - на какъв времеви мащаб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
              И аз съм го укъсил ... ама ... дано да се поправят нещата, че нещо не се връзва .. хем нова криза, хем ще изтегляме долари, хем гърците зле ..а то кво ?

А сега ... положението като затишие пред буря!
              Аз скъсих също, обаче олиото - от скука и незнание. 90.38 цел - 89 60/55 стоп - 90.95
              Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                бе що скъсявате бе няма никакви сигнали за къси ами ако днешният дневен бар продължи да се развива нагоре
                Тогава ще се яде хурката

Коментар

• бе що скъсявате бе няма никакви сигнали за къси ами ако днешният дневен бар продължи да се развива нагоре
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Аз го укъсих пък 1,42.
                    И аз съм го укъсил ... ама ... дано да се поправят нещата, че нещо не се връзва .. хем нова криза, хем ще изтегляме долари, хем гърците зле ..а то кво ?

А сега ... положението като затишие пред буря!
                    Last edited by Nikolay Nikolov; 27.06.2011, 12:58.

Коментар

• Аз го укъсих пък 1,42.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                        Еех, ако някой ми даваше петаче всеки път когато някой казваше че ще се свличаме до ЛЕГЕНДАРНОТО досега да бях станал милионер, или поне да бях събрал за едно ПРАСЕ
                        Аз пък ще търся някакво двойно дъно на часова за да удължавам.
                        is3584, NYSERookie дано да кажат кога са удължили че обикновено познават
                        Ми то ХУБАВИТЕ работи не стават лесно !!!
                        Е на, днеска два стопа ми е бил вече
                        Не е лесно
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Forex Master

Фалита на Гърция ще бъде искра , която ще запали верижна реакция. Не само гърците лапат от така структурирания финансов свят в момента , много са лапачите. А за това как ще си платят дълговете просто забравете , нищо няма да платят.И на германската вървежна икономика ще се отрази и то как. Вероятността да се получи едно голямо кълбо от дългове и замеряне с книгите за тях е велика -100% , обезценката на валутата е просто неизбежна и е сигурно че ще бъде над 100% до към 1000%.На ръба сме и то не Гърция , всички сме в кюпа , а България най малко го заслужава ..НО...
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Там бананата на Кадафито да не отнеса
                            То по туниско и мароканско
                            няма моамърски банани
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Малко гимнастика да стана да направя...
                              Стига съм гърчил само масажиста...
                              Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                                Зависи. Два са основните фактори. Какво търсиш и с колко разполагаш.
                                С кола, сравнително евтино и спокойно - остров Корфу.
                                На Корфу бях миналата година. Хахах, аз съм ходил почти по всички хубави острови, а никога не съм бил на Халкидики. Нещо там ако ме светнете ще бъда благодарен

Коментар

Working...
                                X