IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Добрю ютрю
    Вчера някои каза 1.4330
    и дето се казва БРАВОС !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!

ПРАСЕТО ДА СЕ МАЩА !!!
    Да почива нейде , да плюска
    КАУНИ и КАРПУЗИ, и докато
    не стане ладно довечера да
    не се ОБАЖДА !!!
    Чакай си изпия кавето и са мащам
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Валутна Търговия - архив 5

Добрю ютрю
      Вчера някои каза 1.4330
      и дето се казва БРАВОС !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!

ПРАСЕТО ДА СЕ МАЩА !!!
      Да почива нейде , да плюска
      КАУНИ и КАРПУЗИ, и докато
      не стане ладно довечера да
      не се ОБАЖДА !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Късо 4296 бе мамка му Успех мен
        Умната, ей
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Късо 4296 бе мамка му Успех мен

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Добрутро! Вчера съм заспал докато съм спамил
            Навремето един приятел в БГ беше заспал в чиния със салата, докато пиеше

Коментар

• Добрутро! Вчера съм заспал докато съм спамил

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Хайде, че изстина тиквата и се стопли ракията, па и аз съм нетърпелив веке
                Лека нощ на всички аз не искам обаче Фицката ме прибира ...няма не искам няма недей ...
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  нали ми каза че обичаш само женски кучета т.е. кучки ?
                  Хайде, че изстина тиквата и се стопли ракията, па и аз съм нетърпелив веке

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                    Аре лягайте си, че почнахте от умора да халюцинирате.
                    ХА така ChichoMancho
                    карай ги жиуотните към
                    ОБОРА, че стана никое време !!!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Ем да де, ама ми е зор да следя едновременно и чартовете, да пускам ордери и да чета и форум....даже и музиката спирам, щото разсейва. Държа системата ми да бъде просто проста Че иначе много натоварва
                      Пък аз много необичам да ми е трудно, обичам лесните неща
                      Ииии да живеят жените
                      Хммм... усетил съм та правилно, значи

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                        .....
                        п.п.чакай да се кача по-на високо на рамената на Фицката ,че да виждам по -отблизо..

Напих са - и не ми се занимава да пускам друга картинка ...Ама за да не се тормозите ще ви разкажа за кво се говори във филма ми

Това е Дейли чарт на Доларовия Индекс - DXY ( има го в МТ4 - Алпари ) . Горната линия е 76.37 - съпротива , а долната е подкрепа на 73.50 ....Всичките ми анализи минават през DXY и когато го игнорирам ям голям бой ...Както днес например ....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Чи тя сесията не пречи на писането Гат си отвориш поръчката, да не го буташ курсо с ръце
                          Ем да де, ама ми е зор да следя едновременно и чартовете, да пускам ордери и да чета и форум....даже и музиката спирам, щото разсейва. Държа системата ми да бъде просто проста Че иначе много натоварва
                          Пък аз много необичам да ми е трудно, обичам лесните неща
                          Ииии да живеят жените
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Куче, и тебе та обичам
                            нали ми каза че обичаш само женски кучета т.е. кучки ?
                            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                              мъжката либов граници нема ...
                              Куче, и тебе та обичам

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                Мъжката простотия по-скоро

Аз казвал ли съм ти за телето и кравата
                                Ама айде няма да е тука, че много мръсно

И твоя аватар много радва

Фицка, през деня не ми се пише щото до обяд ми е сънено, след това започва сесията пък вечер или ще изляза или ще гледам някой филм и лягам да спя.
                                Както Джейк казва от двама мъже и половина: Аз много обичам да спя, понякога дори сънувам, че спя
                                Чи тя сесията не пречи на писането Гат си отвориш поръчката, да не го буташ курсо с ръце

Коментар

Working...
                                X