Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Валутна Търговия - архив 5
Добрю ютрю
Вчера някои каза 1.4330
и дето се казва БРАВОС !!!!
Успешен ден на всички ХОРА !!!
ПРАСЕТО ДА СЕ МАЩА !!!
Да почива нейде , да плюска
КАУНИ и КАРПУЗИ, и докато
не стане ладно довечера да
не се ОБАЖДА !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро!Вчера съм заспал докато съм спамил
Навремето един приятел в БГ беше заспал в чиния със салата, докато пиеше
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеХайде, че изстина тиквата и се стопли ракията, па и аз съм нетърпелив векеаз не искам обаче Фицката ме прибира ...
няма не искам няма недей ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениенали ми каза че обичаш само женски кучета т.е. кучки ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеАре лягайте си, че почнахте от умора да халюцинирате.
карай ги жиуотните към
ОБОРА, че стана никое време !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЕм да де, ама ми е зор да следя едновременно и чартовете, да пускам ордери и да чета и форум....даже и музиката спирам, щото разсейва. Държа системата ми да бъде просто простаЧе иначе много натоварва
Пък аз много необичам да ми е трудно, обичам лесните неща
Ииии да живеят женитеМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение.....
п.п.чакай да се кача по-на високо на рамената на Фицката ,че да виждам по -отблизо..
Напих са- и не ми се занимава да пускам друга картинка
...Ама за да не се тормозите ще ви разкажа за кво се говори във филма ми
Това е Дейли чарт на Доларовия Индекс - DXY ( има го в МТ4 - Алпари ) . Горната линия е 76.37 - съпротива , а долната е подкрепа на 73.50 ....Всичките ми анализи минават през DXY и когато го игнорирам ям голям бой...Както днес например
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЧи тя сесията не пречи на писанетоГат си отвориш поръчката, да не го буташ курсо с ръце
Че иначе много натоварва
Пък аз много необичам да ми е трудно, обичам лесните неща
Ииии да живеят женитеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКуче, и тебе та обичамнали ми каза че обичаш само женски кучета т.е. кучки ?
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениемъжката либов граници нема ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеМъжката простотия по-скоро
Аз казвал ли съм ти за телето и кравата
Ама айде няма да е тука, че много мръсно
И твоя аватар много радва
Фицка, през деня не ми се пише щото до обяд ми е сънено, след това започва сесията пък вечер или ще изляза или ще гледам някой филм и лягам да спя.
Както Джейк казва от двама мъже и половина: Аз много обичам да спя, понякога дори сънувам, че спяГат си отвориш поръчката, да не го буташ курсо с ръце
Коментар
Коментар