Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеСа па сигнал за дълго на ма..а му. Ще го пусна с 0,01 за да съм в комара.... И да ударя мощната лихва през събота и неделя..
а и 'благия суапец' / по шемета / за събота и неделя нали в сряда го плащат ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЩе има ама пак трябва да вися с часове за да търся сигнал. Хем проби 2 дъно при ЕUR/CHF ама късно го видях. Тук се влизаше на 100% капитал. Такива сигнали са доста редки.... Ама ти нали си си добре изтърси го доста. Една бира за мое здраве довечере. Макар че ме мразиш...
тва пък как го измисли ?
освен ако не си СоПоЛов с нов ник.
тогава те мразя
ше пия една бираколко му е
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи кво толкова?
пак ше имаКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКакъв съм идиот изпуснах поне 400 да му еба ма,,,та. Доста време ме клати а това ме изнерви.
пак ше имаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение1,4335 иначе е ръчен...... Този е за проблем с нетаКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми пиши , че си го махнал.
77 би трябвало да ти го е взел вече. къде е стоп ?Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКРАДЛИВА МИЖАТУРКА
заоблачи ли се над Арманлииско
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЗащо да го пазя. Къде е логиката... Това 4279-80 ми лази по нервите..
77 би трябвало да ти го е взел вече. къде е стоп ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар