Първоначално изпратено от hrimthursum
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще падне ли скоро борда лев-евро?
Collapse
X
-
-
В тая тема чета глупост след глупост
Къф БГ-борд , че и падане му ....кви 5 лева ....При нас борд няма . Има един изкуствено фиксиран курс (евро/леф) който се крепи единствено от мъртвото вълнение възоснова на липсата на всякакъв инвестиционен външен интерес към БГ , умишлено създаден през последните 25 години
Първоначално изпратено от hrimthursum Разгледай мнение... Мисълта ми беше, че такава промяна на курса не може да стане от вечерта за сутринта и само с едно извънредно съобщение по новините да срутят всичко.....
Държавните гаранции по депозитите са напълно илюзорни и също могат да бъдат променени ( или отменени ) по целесъобразност -справка Аржентина през 2000 г. ( ся да не речеш "дай линк " или "обясни по подробно " - рови в нета , търси и чети .... ) .
Швейцарците да не би да предупредиха пазарите предния ден , за да си затворим дългите франкове преди на 6.09. да си сринат валутата с десет фигури за 10 минути ...На някои ни удариха стоповете , а пък други още дъ-ъъ-ъ-лго ще чакате инвестиционни печалби под паритетаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Съгласен съм, че олигархията управлява държавата. Мисълта ми беше, че такава промяна на курса не може да стане от вечерта за сутринта и само с едно извънредно съобщение по новините да срутят всичко...Промяната в закона за БНБ първо трябва да се гласува в парламента, а за да се гласува такава промяна трябва да има внесено съответно предложение и т.н.... А това отнема време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТъпо е наистина Петре щото държавата наистина ше ти даде 196000 бг.кинта това е наистина 101% гарантирано . Уловката е че когато ти ги даде , в закона никъде не пише на какъв курс лева за евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТъпо е наистина Петре щото държавата наистина ше ти даде 196000 бг.кинта това е наистина 101% гарантирано . Уловката е че когато ти ги даде , в закона никъде не пише на какъв курс лева за евро
Що се занимавате с глупости, не го е толкова закъсало еврото, нито ние наводняваме с износ доларови държави.Last edited by prodigal; 08.10.2011, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениемного тъпо изказване КараивановТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеЯ кажи как бе бат Пешо? Я ти внимателно прочети КОНСТИТУЦИЯТА на РБългария - това е върховният закон в държават.
Най-обичам когато някой дигитален селяндур вземе да плаши хората със закона БНБ. Той закона гарантира и всички влогове до 100 000лв. ама във Фонда за гарантиране на влоговете има само 1.3 милиарда лева от които 1/2 е в ДЦК. Тия пари немогат да гарантират влоговете дори на вложителите в Тексимбанк ( с най-малката клонова мрежа), а какво остава ако някоя от гръцките банки вземе да се пука по шевовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетова е едната полза какви други? ако не те е страх, кажи си
не случайно вметнах азиатския тигър как се пържи на американския долар
бат Пешо ме умориИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСравнение може да се прави и с Хонг Конг.
По-интересно е да се обсъждат ползите от ИЗЛИЗАНЕ от борда ...евентуално, вредите
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениекритични работи колкото искашама няма се закачам с теб
че знам си кво ще ми се случи
полза винаги има като решаваш сам.
не случайно вметнах азиатския тигър как се пържи на американския долар
Коментар
Коментар