If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Маймуно без наклони нали.??? или си бъркай там в червения задник.
СоКолов, друже, ще се сецнеш от злоба бре Разбирам огромното ти желание да ми го дондуркаш, ама не си падам по мъжове, още по-малко по пилета без мозък Хайде у лево и в политиката
Въъъъъъъъъъъ
Тъкмо научихме ПРАСЕТО на
някакви обноски и се появи някакво
грозно ПИЛЕ дето цапа с КУРИШНИЦИ
Къшшш къшшш птицо проклета
да не взема ПУШКАТА !!!!!!
За ХОРАТА една песновка
която е тематична !!! http://www.youtube.com/watch?v=6nS9euumpE8
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Аууу много си депресиран да си говориш с такива: Добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиация, чуващо гласове от отвъдното, нашепващи му курса на валутните двойки. Любящо мерзавците и некадърниците ( като СоПолов ) и забавляващо се късайки крилцата на мухите.
Аз ли да си говоря с прасе пич,като мич.Смешен си ти и ако имаш глава на раменете ще видиш подписа на прасето,че се отнася за такива като теб.
Леко сте се объркали,ама да видим кога ще се поправите. яххя
Маймуно без наклони нали.??? или
не мога да разбеза чай , за кво се дървиш, аз чета със закаснение
Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.
е малоумник .......оставям те да си пишеш на воля
и ми се струва, че е добро нещо , отколото да те направя за смях и да направиш някъде същата трагедия като в Осло
пиши си на воля , няма проблем
Аууу много си депресиран да си говориш с такива: Добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиация, чуващо гласове от отвъдното, нашепващи му курса на валутните двойки. Любящо мерзавците и некадърниците и забавляващо се късайки крилцата на мухите.
Аз ли да си говоря с прасе пич,като мич.Смешен си ти и ако имаш глава на раменете ще видиш подписа на прасето,че се отнася за такива като теб.
Леко сте се объркали,ама да видим кога ще се поправите. яххя
Успех ви с Хасковския помак ли гаджал ли нещо такова ще е .
Маймуно без наклони нали.??? или си бъркай там в червения задник.
Я да видим коко ти е акъла и не а тебе. Искаш ли а...?????
е малоумник .......оставям те да си пишеш на воля
и ми се струва, че е добро нещо , отколото да те направя за смях и да направиш някъде същата трагедия като в Осло
пиши си на воля , няма проблем
Къв си пък ти и от къде на къде ще ми слагаш наклон на К*ра??? Прасето е Пич и е кеф да се общува с него. А ти имаш ли нещо общо със СОПОЛОВ от неговия подпис
Ами ти говориш с подписа му.Маймуна си голяма явно.
хяхяях
Пич с такъв надпис в някои друг форум.За наистина болни.Това е.
Пич като мич.
Слънцето ли?По скоро щеше да е ако е нарцис,като някои тука.
Вижте с какво прасе си общувате,че имате нещо общо,толкова зле същество не бях виждал.
Всеки може да си измисли подпис,ама прасето има его и пак някои му го е накърнил,хяхяхях
Болна работа.
А които си говори с него браво,има бъдеще.
Къв си пък ти и от къде на къде ще ми слагаш наклон на К*ра??? Прасето е Пич и е кеф да се общува с него. А ти имаш ли нещо общо със СОПОЛОВ от неговия подпис
Коментар