Първоначално изпратено от stone kold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеПривет момчета и момичета, нови в клуба приемате лимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеУхааааа, сам пара да имашЖенску ли си
Добре дошъл (дошла)отговорът на въпросчето - ДА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеПривет момчета и момичета, нови в клуба приемате ли
Ей ЧЕРНОПРАЗ мноу си брЪз!!!!!!!!!!!!!Last edited by Nekaduren Astrolog; 29.07.2011, 17:54.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеПривет момчета и момичета, нови в клуба приемате лиЖенску ли си
Добре дошъл (дошла)Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе е на Витошка случката !!!!От Левски бил
Ти си от СЕЛ(О)тикс бре
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЗдрасти здрасти ,.....ти сега ли ставаш ?а мен ме натири в 10,30...взех си студен душ, че ме държеше ерекцията още
и реших да си оползотворя останалата ми енергия с разходка по плажа
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПууууу, как са е променила ВитошкаАз я помня другояче
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗдравейте момчета и момичетаМечоците са ги изненадали лошо днес
Ред надявам се да не си се увътрил
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение+1024 !!!
Лисиците са най-тъпи,
а Зайците най-безСтрашни !!!
Отидох да пусна водата сабалян
и гледам нещо се ошумолява
в плета, но не се вижда
на бегом за пушката и като
го изтресках с 13 нули лисунгера се
подметна няколко метра
Взех го за диво ПРАСЕАз я помня другояче
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеА по вашият край прасетата умни ли саКажи, кажи
Взимат максимума от жЮвота
дето им се предоставя!!!
Жювеят максимално добре
и се ОСВИНЯВАТ НА 1000%--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар