IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    прасетата не притежават чувство за патриотизъм.
    за матриотизъм също
    Напротив, нали армията ни пази Ееее, не и според Веско де, ама него кой го слуша http://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Ще окаже. Графиката ще се движи от десно на лево. По вертикалата също ако не окаже, значи пазара е бил наясно и го е "отиграл" в петък.

ПП: Виде ли това което ти пратих? Интересно е дали го има за бъри
      Ей това пише у сайта им Compatible with iPhone, iPod touch and iPad
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        за матриотизъм също
        Прасито е надушил нещо... Лирекс зелени ли са?

Друг тъп въпрос:
        Ако дропнат Щатите май и Китай ще страда.. Дали няма да почнат да купуват долари? А в Китай изгрява слънцето след Япония....
        Last edited by Nekaduren Astrolog; 31.07.2011, 17:22.
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Реде, Астролог, Мечобик ей това дали ще окаже влияние при отварянето довечера
          за матриотизъм също
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Ще окаже. Графиката ще се движи от десно на лево. По вертикалата също ако не окаже, значи пазара е бил наясно и го е "отиграл" в петък.

ПП: Виде ли това което ти пратих? Интересно е дали го има за бъри
            Last edited by Nekaduren Astrolog; 31.07.2011, 17:11.
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Реде, Астролог, Мечобик ей това дали ще окаже влияние при отварянето довечера

Коментар

• Спарта е много прав! Виж, за долара не знам, не се наемам да правя прогнози.

ПиУе, не се ядосвай че измират нервни клетки а те са кът и не се възтановяват (за разлика от минискуса).
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                  спарте, ами даучо като се гмурне кам илядо един божи ден / ааалилуя ,че и по -надоле и златото на 345/ и американските хамрубгери почнат да разпродават какво ще търсят насреща батьо , ябълки краставици лопати / 2 броя криви/ или гущери. ТЪЙ СЕ ИЗНЕРВИХ ЧЕ ЩЕ СКЪСАМ НЯКОЙ МЕНИСКУС
                  образно казано

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hsen_Teide.jpg
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Главното Правило в тоя труден занаят ,е загубите да се режат максимално бързо !

Второ - на Грешен Вход , не можеш да имаш Добър Изход ( вариантът " пазарен късмет " го изключвам заради високата статистическа грешка която дава )

Трето - даже и да не ползваш стопове , трябва психологически да свикнеш да затваряш Ръчно Загуби , дори и впоследствие да се окаже че си сбъркал със затварянето ...Т.е. тая позиция от 1.3400 е добре да я затвориш максимално бързо и освободен психологически , за си направиш правилните ( по възможност ) изводи . Защото в момента от "мисли" по губещата позиция , губиш и ценно време за анализ на трезва глава !

Все някога и отнякъде , трябва да започнеш с психологическата си самоподготовка , която иначе на демо няма как да се получи ! За съжаление първите стъпки са тежки и мъчителни , но другата крайност е да фалираш , а тогава вервай ми преживяванията са много по -тежки отколкото ако затвориш доброволно 50 лота ( образно казано ) на загуба !
                    спарте, ами даучо като се гмурне кам илядо един божи ден / ааалилуя ,че и по -надоле и златото на 345/ и американските хамрубгери почнат да разпродават какво ще търсят насреща батьо , ябълки краставици лопати / 2 броя криви/ или гущери. ТЪЙ СЕ ИЗНЕРВИХ ЧЕ ЩЕ СКЪСАМ НЯКОЙ МЕНИСКУС

Коментар

• menace of the gap...
                      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Успешна седмица трйдърчета
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Ще има мазало, макар и никой да не знае какво точно Кък шъ спиш бре има формула

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            .. но мисля да дропя позицията от 1.34.
                            Главното Правило в тоя труден занаят ,е загубите да се режат максимално бързо !

Второ - на Грешен Вход , не можеш да имаш Добър Изход ( вариантът " пазарен късмет " го изключвам заради високата статистическа грешка която дава )

Трето - даже и да не ползваш стопове , трябва психологически да свикнеш да затваряш Ръчно Загуби , дори и впоследствие да се окаже че си сбъркал със затварянето ...Т.е. тая позиция от 1.3400 е добре да я затвориш максимално бързо и освободен психологически , за си направиш правилните ( по възможност ) изводи . Защото в момента от "мисли" по губещата позиция , губиш и ценно време за анализ на трезва глава !

Все някога и отнякъде , трябва да започнеш с психологическата си самоподготовка , която иначе на демо няма как да се получи ! За съжаление първите стъпки са тежки и мъчителни , но другата крайност е да фалираш , а тогава вервай ми преживяванията са много по -тежки отколкото ако затвориш доброволно 50 лота ( образно казано ) на загуба !
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Мисля си, че си се зомбирал , отдавайки прекалено голямо значение на проблема с Тавана ...Нищо добро не очаква долара , независимо от резултата на 2.08. ...Дори МВФ - Лагард , официално заяви ,че USD-все повече ще губи убежището си на световна резервна валута ( а това го искат и самите американци , доколкото ик.практика не познава по-ефикасно лекарство от девалвацията като основно средство за чистене на дългове ) ....Флаш-краша ще е на сток-маркета по света и у нас ! Съответно при суровините очаквам ол-тайм хай навсякъде .
                              Препоръка и заръка е - но не и за глупаци-БеФеБаци .
                              ОбъркАл си се нещо,приятелю,но в тези жеги всекиму е простено.
                              Внимавайте да не ми го обърнете на чорбаро-семкаджийски запалянковски форум тука,щото ще набивам здраво канчета!
                              Айде да лягаме да спим,че довечера може и да побудуваме.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Не знам, аз от политически бръщолевения получавам главоболие

ПП:
                                Спарте зомбирането беше в петък За долара не знам, но мисля да дропя позицията от 1.34.
                                Last edited by Nekaduren Astrolog; 31.07.2011, 13:45.
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X