IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• многу викаш бре дофтуре

Коментар

• Тия у САЩ викат да постигнат консенсус и преебат борсата....
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Аз викам тази вечер да фалират че такава криза от 100 год. няма.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          1,441
          Да не викаш да скъсяваме тази седмица....
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
            Ко чакам ся Гап или да...1,41 или по надолу. Тази седмица ще е тежка......
            1,441
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Ко чакам ся Гап или да...1,41 или по надолу. Тази седмица ще е тежка......
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                Комарджи , кой търсиш че чак и пушка си приготвил
                Счетоводителя-агент (от снимката) ...

Коментар

• Комарджи , кой търсиш че чак и пушка си приготвил

Коментар

• Търси се жив или мъртъв !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Май не четеш редовно форума http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059105522
                      Ей сега тука ма хвана,така е от средата на май досега да съм влязъл 2-3 пъти ...НО се завръщам !!!!
                      Някой знае ли нещо?Снощи ми се обади приятел от Канада,който е в сферата и каза ,че за уикенда са планирани много тежки разговори.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        овчата мисъл много ми изкуственееше.
                        Долен провокатор си беше
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Май не четеш редовно форума http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059105522
                          овчата мисъл много ми изкуственееше.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Верно бе ,къде зачезна Стефан / Е-бат Седефчо ......Той ако чете ще се обади.
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Интелигентен пич е, макар и странен Дано не е тъй..
                              Верно бе ,къде зачезна Стефан / Е-бат Седефчо ......Той ако чете ще се обади.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Варненският офис е капалъ . Бат Седефчо вероятно и той ...Той , впрочем , се грижеше и за форума им .

http://www.si-cm.bg/contact.html
                                Интелигентен пич е, макар и странен Дано не е тъй..

Коментар

Working...
                                X