If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудя се какъв е тоя колега дето не е от форума и ти докладва къде пиша ...
Какво има за чудене ?! "Поръчал" съм на мои познати да четат тука и при инициализиране на нещо интересно да ми казват - дал съм и списък на тия дето пишат сериозно и съответно на ония дето пишат глупости ( здрасти Сополов..кво стааа ? ..Тревицата добра ли е ? ) ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Верно ли ?....мислиш ли че ще има такива които не знаят ?.....
Верно ами . Иначе щях ли да поставям въпроса ...Всъщност преди време един млад дихател беше поставил сходен въпрос във форексфорума и се чудеше що на някакъв тест стоповете на късите му , гърмели повече от стоповете на дългите ...И когато го питаха , случайно знае ли по коя цена се затваря късата / дългата позиция , той отговори че не знаел , защото не го интересувало но бил сигурен че бид на брокера е бид и на клиента и аск на брокера - също е аск на клиента ...Та сега си припомних тая случка ....но нямах предвид ти да поставиш въпроса ...просто " вмъкнах" тебе , след като спомена че написаното от тебе за златото било известно тука ....Материалът трябва редовно да се преговаря защото "човек не е длъжен да помни всичко , а само най-важното ! " - Рокфелер
И аз мислех че много неща знаят - но понякога се убеждавам в обратното ...Я ги попитай къса позиция по коя цена се затваря ( по бид или по аск ) , да видим колко грешни отговора ще получим
bid/ask Какво означават без съкращенията...??? от кои думи са получени ????
И аз мислех че много неща знаят - но понякога се убеждавам в обратното ...Я ги попитай къса позиция по коя цена се затваря ( по бид или по аск ) , да видим колко грешни отговора ще получим
Верно ли ?....мислиш ли че ще има такива които не знаят ?попитай ги ти ..щото веднага ще ме произведат в нищо не разбираща без да са прочели историята на разговора ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
има няколко кУрифея които очаквам да отговорят на тоз тъй сложен въпрос
Мислех си че тук пишещите тези неща ги знаят ...и няма да са им инетересни ...
Гапове при франко-йенските валутни двойки посока нагоре ( поевтиняване на франка и йената) ...поне за момента ...
ПС: Добър анализ си написала за златото . Но се чудя защо подобни неща не пишеш и тука , в най-четената тема , ами ги дращиш оттатък дето се надлъгват сульо и пульо ...Ако не беше ми казал един колега( не от форума ) , изобщо нямаше да те прочета ....
Мислех си че тук пишещите тези неща ги знаят ...и няма да са им инетересни ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар