If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По скоро 4426 но всичко е относително. Ако го изпомпат до там да, ще се окаже съпротива но ако го клатят като стара кранта няма да може да го спре.... а ще се окаже ниво за изпомване на еврото...
незнам там ми се струва че бутат с последни сили за дъна
тва би трябвало да бъде разултата от постигането на споразумение от демократи и републиканци за таванУ на лятното кино
ма парите са пари га са кеш , на ''хартиени '' договори не се вярва
успех Мамун
и аз това се опитвам да казвам...но не знам защо доста хора мислят ,че стопа е нещо мнооого лошо.... А то е просто нещо което ти предварително си задал и приел..... не виждам драма в това да бъде ударен..
куците коне реват , че брокерите им ги вземали стоповете и затва мразят да ги слагат .
простата истина обаче е , че не са се научили къде да ги слагат , така че наистина да си изпълняват функцията стоповете
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
и аз това се опитвам да казвам...но не знам защо доста хора мислят ,че стопа е нещо мнооого лошо.... А то е просто нещо което ти предварително си задал и приел..... не виждам драма в това да бъде ударен..
Стопът за тва е стоп да го еВа. Гледам една линийка дет се опитва да я прескочи от отдавна и не успява
въпрос на време , според мен ...
ко ще съпортваш доЙлярУ , швейка е мястото с цели над 8050 и евро /швейк -- 1.16 кат за начало
успех
п.с. май никой за никъде не бърза ще се пошматкаме и надоле , може би но не е задължително
45 и кусур в еврото за днес вероятно след 4350 .....
Коментар