IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    4480 в шестък ще стигне -втори неуспешен опит на 1 ч да върне над пробитатат бича трендлиния -вадете ваксата и мажете ските
    И аз тази линейка гледкам. Ма понеже съм неопитен и си трайкам. Даже ми се превижда 1.4170. Стопирано късуту. Отложен селл 4420, 4427 Стоп 4450

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      чакам аз ПЛП да напише пост и 4630 не ни мърда за днес
      кат си у пари аз ли да ти ги взимам
      успех

4480 в шестък ще стигне -втори неуспешен опит на 1 ч да върне над пробитатат бича трендлиния -вадете ваксата и мажете ските

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Ключовата съпротива в Е/$ е на 1.4430
        По скоро 4426 но всичко е относително. Ако го изпомпат до там да, ще се окаже съпротива но ако го клатят като стара кранта няма да може да го спре.... а ще се окаже ниво за изпомване на еврото...
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
          Пробива беше добър. Дали няма да тестваме 4423. Поне веднъж трябваше да го върнат а те го изсипака здраво..
          след 4423 просто забрави тва надоле
          поне до 4480-90 за взимане на печалби
          п.с. ма го разпродадоха швейка на всякъде

Коментар

• започвам да се оглеждам за дълга в евро долар
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
              Пробива беше добър. Дали няма да тестваме 4423. Поне веднъж трябваше да го върнат а те го изсипака здраво..
              Ключовата съпротива в Е/$ е на 1.4430

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Тия си ги играйте вие. Аз не им разбирам.
                незнам там ми се струва че бутат с последни сили за дъна
                тва би трябвало да бъде разултата от постигането на споразумение от демократи и републиканци за таванУ на лятното кино
                ма парите са пари га са кеш , на ''хартиени '' договори не се вярва
                успех Мамун

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  и аз това се опитвам да казвам...но не знам защо доста хора мислят ,че стопа е нещо мнооого лошо.... А то е просто нещо което ти предварително си задал и приел..... не виждам драма в това да бъде ударен..

куците коне реват , че брокерите им ги вземали стоповете и затва мразят да ги слагат .
                  простата истина обаче е , че не са се научили къде да ги слагат , така че наистина да си изпълняват функцията стоповете
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Пробива беше добър. Дали няма да тестваме 4423. Поне веднъж трябваше да го върнат а те го изсипака здраво..
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Къш,бря,птицо проклета!
                      Засега съм у парите!
                      чакам аз ПЛП да напише пост и 4630 не ни мърда за днес
                      кат си у пари аз ли да ти ги взимам
                      успех

Коментар

въпрос на време , според мен ...
                        ко ще съпортваш доЙлярУ , швейка е мястото с цели над 8050 и евро /швейк -- 1.16 кат за начало
                        ..
                        Тия си ги играйте вие. Аз не им разбирам.

Коментар

дан та разочариОвам , мамун ---ма на стопа ти му давам макс 40 мин
                          Къш,бря,птицо проклета!
                          Засега съм у парите!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Стопът за тва е стоп да го еВа.
                            и аз това се опитвам да казвам...но не знам защо доста хора мислят ,че стопа е нещо мнооого лошо.... А то е просто нещо което ти предварително си задал и приел..... не виждам драма в това да бъде ударен..

Коментар

Стопът за тва е стоп да го еВа. Гледам една линийка дет се опитва да я прескочи от отдавна и не успява
                              Взем 35 пипа не едното и следящ 15 на другото че много ме пуашите

Коментар

Стопът за тва е стоп да го еВа. Гледам една линийка дет се опитва да я прескочи от отдавна и не успява
                                въпрос на време , според мен ...
                                ко ще съпортваш доЙлярУ , швейка е мястото с цели над 8050 и евро /швейк -- 1.16 кат за начало
                                успех
                                п.с. май никой за никъде не бърза ще се пошматкаме и надоле , може би но не е задължително
                                45 и кусур в еврото за днес вероятно след 4350 .....

Коментар

Working...
                                X