IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    А не - никва мастика ....Не понасям анасонската миризма ...Ей там по Пловдивско имат навик да развалят ракията с него - правят няква анасонлийка ...навремето зарязах едно гадже заради това че баща й все ми наливаше анасонлийка като ходех у тях . Оттогаз - баста

Мента - само чиста , слагам сметана и лед на люспи дополовината чаша.... и почвам
    верно е туй с анасона, гадост ако не е мастика
    аз обаче моята от харманлийско си я вземам , а там анасона не го тачат , ама въобще
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      Мдаааа, в случая лирическият герой в произведението е шефката на циганчето, а не доброто старо прасе
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

баща ми от банани и фурми варяха в триполи.
        тогава си мислех, че ги зяносват.сега съжалявам , че не съм бил достатъчно голям
        Аааа, за бананите не знам
        Но от фурмите много трябва да стане, защото са сладки. Аз на теория много четох, но един път направих 5л вино в кухнята и после бях пред развод... Та... ще изнасям винпрома някъде

Мастика тук не близвам, но на морето много си Утива. И на скайпа
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
          .. мента и мастика ...
          А не - никва мастика ....Не понасям анасонската миризма ...Ей там по Пловдивско имат навик да развалят ракията с него - правят няква анасонлийка ...навремето зарязах едно гадже заради това че баща й все ми наливаше анасонлийка като ходех у тях . Оттогаз - баста

Мента - само чиста , слагам сметана и лед на люспи дополовината чаша.... и почвам
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Руки, бидон и по-малко захар. + Развалени портокали от борсата. После в кокотата на газ няколко пъти. В северна африка ))
            За мезето:
            Североафрикански глиган + младо магаре на суджук/луканка, Реде!!!!!!!!!!!

Така правеше бащата и научи шофьора на майка да яде свинско и да пие ракия! И двете неща бяха забранени!
            баща ми от банани и фурми варяха в триполи.
            тогава си мислех, че ги зяносват.сега съжалявам , че не съм бил достатъчно голям
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руки, бидон и по-малко захар. + Развалени портокали от борсата. После в кокотата на газ няколко пъти. В северна африка ))
              За мезето:
              Североафрикански глиган + младо магаре на суджук/луканка, Реде!!!!!!!!!!!

Така правеше бащата и научи шофьора на майка да яде свинско и да пие ракия! И двете неща бяха забранени!
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Не на ДУШАТА, а на МЕСАТА !!!
                и на това също

http://www.youtube.com/watch?v=5KEeBJPhBm0

Коментар

Аз пък като просто момче жуля мента - мноу я моря особенно в жегата . Лошото е че като изпия 3 и се одървям

Пък за домашна ракия не бери грижа - веднага те открехвам . Купи си една стара соковарка( при соца ги имаше ) , слагаш някакъв гнил плодец , много захар ...чакаш ден -два да вкисне и после да ври на котлона. Начи само от 700 гр. чиста захар ,ше извадиш кило ракия - туй за протокола .
                  Auuuuuuuuuuuuuuuuuu
                  Да пази господ
                  Ба и ПАРПУЦАТА ментълива
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Лимита от мента и мастика за тая година го приключих на локвата
                    Иначе да, може и да отече на жената кокотата (тенджера под налягане).

Арната домашна я продяваше един дядо от Троян, ама остаря....
                    ако имаш път към пловдив звънкай.
                    ше те уредя с 3 литра 80 градусова тройно препечена
                    и сърцевина от млада черница ше ти дам да си я боядисаш и овкусиш даже

Коментар

тънък познавач на свинската душевност си ти реда
                      Не на ДУШАТА, а на МЕСАТА !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Аз пък като просто момче жуля мента - мноу я моря особенно в жегата . Лошото е че като изпия 3 и се одървям

Пък за домашна ракия не бери грижа - веднага те открехвам . Купи си една стара соковарка( при соца ги имаше ) , слагаш някакъв гнил плодец , много захар ...чакаш ден -два да вкисне и после да ври на котлона. Начи само от 700 гр. чиста захар ,ше извадиш кило ракия - туй за протокола .

и три дни главоболие
                        тия номерца в казармата ги правихме и бяха причината да не близна ракия 10 години след това
                        изгубено време ако питаш мен

Коментар

Лимита от мента и мастика за тая година го приключих на локвата
                          Иначе да, може и да отече на жената кокотата (тенджера под налягане).

Арната домашна я продяваше един дядо от Троян, ама остаря....
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Jack Daniels бре! ....
                            Понякога и убава домашна ракийка ама вече няма от къде да се купува... А село нямам и така

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Баааа тича,,,,,,,,,
                              Тича тои от трапа дет лежи
                              до ермичката дет му я сипват.
                              То не заради това, че някои ще
                              го привари, но ЛАКОМА ГАД е
                              тънък познавач на свинската душевност си ти реда

http://www.youtube.com/watch?v=YZD1hPJG-B8

http://www.youtube.com/watch?v=xtqy4DTHGqg

Коментар

Баааа тича,,,,,,,,,
                                Тича тои от трапа дет лежи
                                до ермичката дет му я сипват.
                                То не заради това, че някои ще
                                го привари, но ЛАКОМА ГАД е

http://www.youtube.com/watch?v=Z4XIj9-SvRA
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X