IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• щом са се степали зна4и обстановката се нажежава
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Прасчо Обама и некой друг са се степале за лимита по дълга, Не ножах да допрочета статията в блумбърг защото тук и двата мобилни оператора които ги има ся яко шит.
      Ментел са малко по-добре ама пак се отваряше 3-4 мин форума
      Въпроса ти е към Анон ама той нещо изчезна!
      Aнон не се занимава с нас, защото наблюдава изкъсо изявите на Ефчето Искаш ли да ти постна тука статиите от Блумбърг
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Прасчо Обама и некой друг са се степале за лимита по дълга, Не ножах да допрочета статията в блумбърг защото тук и двата мобилни оператора които ги има ся яко шит.
        Ментел са малко по-добре ама пак се отваряше 3-4 мин форума
        Въпроса ти е към Анон ама той нещо изчезна!
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          На мен пък не ми отговаря на въпросите
          Питай мен аз ще ти отговарям ...
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• зна4и и теб оби4а и ще ти отговори след ве4еря
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Ети, защо е сложена възможността за писане с голям шрифт
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                Ети ме оби4а доста 4есто ме банва без при4ина
                На мен пък не ми отговаря на въпросите

Коментар

мисля 4е нагоре ще е в последствие а не то4но понеделник но като цяло е за на горе
                  Надолу, нагоре и много надолу бих казал аз, ако следвам изказа ти

Коментар

• Ети ме оби4а доста 4есто ме банва без при4ина
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• мисля 4е нагоре ще е в последствие а не то4но понеделник но като цяло е за на горе
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        is3584 чадо,
                        то 10-12 кила нищо не са бря !!!
                        Ква е таз маломерна хурна у вази
                        Да не сте първолаци всичките
                        Отдели още понеделник 4-5 пипа
                        да си купиш хурната дето да побира
                        на ПРАСЧО братчедите
                        Едно не мога да разбера. Що тва нещо не е изтрито

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata
                          Ети, като ми редактираш поста с причинатвърде голям шрифтби ли попитала работодателите си, защо са сложили възможността да се пише с такъв шрифт. Очаквам отговор и ти благодаря предварително !
                          хяхяхях ей напълно болно прасе,факт бегай...
                          Last edited by Eti_; 23.07.2011, 20:54.

Коментар

надоле около 4300 после полет нагоре, в понеделник няма данни от никъде
                            И каква ще е причината за полета и до колко ?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              КОЛЕГИ КАК ГО ВИЖДАТЕ ОТВАРЯНЕТО УТРЕ ВЕЧЕР ?
                              надоле около 4300 после полет нагоре, в понеделник няма данни от никъде
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                ко си са разкрещял бе прасе ?
                                ИСКАМ ДА Е ЯСНО, ЧЕ ВЪПРОСЪТ МИ НЕ Е СПАМ, А Е СВЪРЗАН С ТЕМАТА !
                                Last edited by Eti_; 23.07.2011, 20:45. Причина: Твърде голям шрифт.

Коментар

Working...
                                X