щом са се степали зна4и обстановката се нажежава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеПрасчо Обама и некой друг са се степале за лимита по дълга, Не ножах да допрочета статията в блумбърг защото тук и двата мобилни оператора които ги има ся яко шит.
Ментел са малко по-добре ама пак се отваряше 3-4 мин форума
Въпроса ти е към Анон ама той нещо изчезна!Искаш ли да ти постна тука статиите от Блумбърг
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа мен пък не ми отговаря на въпроситеВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеЕти ме оби4а доста 4есто ме банва без при4инаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениемисля 4е нагоре ще е в последствие а не то4но понеделник но като цяло е за на гореМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеis3584 чадо,
то 10-12 кила нищо не са бря !!!
Ква е таз маломерна хурна у вази
Да не сте първолаци всичките
Отдели още понеделник 4-5 пипа
да си купиш хурната дето да побира
на ПРАСЧО братчедите
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от fickataЕти, като ми редактираш поста с причинатвърде голям шрифтби ли попитала работодателите си, защо са сложили възможността да се пише с такъв шрифт. Очаквам отговор и ти благодаря предварително !Last edited by Eti_; 23.07.2011, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениенадоле около 4300 после полет нагоре, в понеделник няма данни от никъдеМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКОЛЕГИ КАК ГО ВИЖДАТЕ ОТВАРЯНЕТО УТРЕ ВЕЧЕР ?молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеко си са разкрещял бе прасе ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар