Д 4422 СТ 4417
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеРуки, а отгде според теб трябва да се удължава пак?
Аз взех едни около 30 пипа от 4408 до 4438 и сега се чудя дали пак не е време за дългиНа 5 минутка пак има двойно дъно.
като даде индикация за лонг ще пиша.
така или иначе по това време не е много за търговия.аз лично след 18 ч може и да трейдвам пак
ПП вече не е двойно дъноLast edited by NYSERookie; 01.08.2011, 14:48.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениена 5 мин вече не изглежда като флаг , а като даунтренд , ако на 15 мин пробие 23 и там ще е обърнало . imhoКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеРуки, а отгде според теб трябва да се удължава пак?
.
Срам не срам, звъня на вратата. Излиза чичко Ленин с престилка и вилица в ръката.
- Чичко Ленин може ли едно кюфте, много съм гладен?
- Да се махаш оттук!
А очите му излъчваха ли излъчваха доброта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКато влезна ще ти пиша. За да видим ко ще стане. Първо ще изчакам цена под 4420 а после и повратния момент. Па ако е речено да се върнат така да е.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеще ги върнеш
Аз взех едни около 30 пипа от 4408 до 4438 и сега се чудя дали пак не е време за дългиНа 5 минутка пак има двойно дъно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеще ги върнешКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеот движенията във флагчето измъкнах 13-14 пипса, но въпроса е дали ще ги върна с дългата или ще добавя още 40-50Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеМоше, специално за теб качих графиката за да ти покажа от къде идва аджеба, това "измислено" от мен ниво 1.4430мушморок........
Last edited by X_Y; 01.08.2011, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеФранка ще прави тест на дъното ...или отново ще отпраши ..
Търпение му е майката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепърво на първо то си беше абсолютно измислено от тебе ниво ( възможно е гошко да е издърпал някой лъч там ) и второ кога броим едно ниво за пробито ...или излизаме навън наплюнчваме показалеца и проверяваме от къде дуА вятъра и така решаваме дали е пробито или не ( което ти в момента правиш) ...мушморок........
Last edited by X_Y; 01.08.2011, 15:23.
Коментар
Коментар