Първоначално изпратено от is3584
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив август 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение.. тоя франк пак ще почнат
съвсем скоро да го купуват!!!
....) ....Дълга тема ,която не си заслужава да се дискутира защото в тоя форум сме за друго
.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз си казах квото имах да казвамАко моете да ме светнете за някакъв стоп у франко че не му разбрам. Имам от 7716 и 7652
Естествено ако задържите и зеленото в индексите у Щатско, пак ще съм хепи. Щото и там не им разбирам на дългите, а вчера купих преди да ударят кепенците
че тоя франк пак ще почнат
съвсем скоро да го купуват!!!
То МАМУН умен и сам си знае де--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма интервенция. Само от приказки са го докарали и у франкоДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениее аз бих заменил 2ката с 4 каи 0 лата с друга 4 ка
и Реда ще обяснява за свойствата на някой числаАко моете да ме светнете за някакъв стоп у франко че не му разбрам. Имам от 7716 и 7652
Естествено ако задържите и зеленото в индексите у Щатско, пак ще съм хепи. Щото и там не им разбирам на дългите, а вчера купих преди да ударят кепенците
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПоизтърка се ама пак натиснаха копчето.
Някои купува доле, но може
да има няква опция
Некои да знае нещо
Тия S-ki\ могат да го засилят
със страшна сила към 1.3750 !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИма нещо такова. Още едно 4240. Не съм много притеснен.и 0 лата с друга 4 ка
и Реда ще обяснява за свойствата на някой числа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеКофти момент и нива за скъсяване си избрал според мен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеПравилното решение за мен е да...бодна една биричка и надблюдавамна тоз пазар не търгувам.
успех ви и...умната
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКъсо 4212
Коментар
Коментар