IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сме жалки българите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=НАИВHИК;1059142122]
    Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение

Ей на това му викам пълен идиот Бъди щастлив..... мизерник....
    Видя ли, че ви навърза п-ката като малки шаранчета.

Коментар

• [QUOTE=konan12;1059142121]
      Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      И още нещо пиле имам да ти кажа. Аз например произвеждам български продукт. Добре познат от години в цяла България. Е, на по-висока цена от на конкурентите но въпреки всичко по-търсен. Ти пиле, продължаваш ли да твърдиш, че съм жалък, само защото нямам нищо против хлебче с кифте за 99 стинки на чисто и приветливо място????[/QU

Я ги кажи каква марка са за да не ги купуваме!!!
      Ей на това му викам пълен идиот Бъди щастлив..... мизерник....

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059142115]И още нещо пиле имам да ти кажа. Аз например произвеждам български продукт. Добре познат от години в цяла България. Е, на по-висока цена от на конкурентите но въпреки всичко по-търсен. Ти пиле, продължаваш ли да твърдиш, че съм жалък, само защото нямам нищо против хлебче с кифте за 99 стинки на чисто и приветливо място????[/QU

Я ги кажи каква марка са за да не ги купуваме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
          Има разлика от Америка до България,както Лидъл в Германия и България.Само няма разлика от мозъка на повечето ,че харесват чуждото а не българското.
          Не ми отговори каква принадена българска стойност си добавил ти в живота си????

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Чай ся, ебаси тъпата анкета дето си направил. Моят отговор го нема тук. А той е: "Не ми харесва, но е един добър вариант за бързо хранене навсякъде по света" И знаеш че никъде няма да имаш изненади. Хлебчето с кифте е едно и също и във Варна и във Виена и във Вашингтон. А шкембе-чорбата никъде не е еднаква. Някой го обичат мито, някой натюр
            Има разлика от Америка до България,както Лидъл в Германия и България.Само няма разлика от мозъка на повечето ,че харесват чуждото а не българското.

Коментар

• Какво общо има макдоналдс с нивото на патриотизма у нас?
              Макдоналдс си е макдоналдс, място за хапване на стандартни продукти, всеки път знаеш че получаваш един и същ продукт, като верига имат приличен контрол на качеството. А патриотизма си е патриотизъм, важно е народът да бъде възпитаван в дъх на патриотизъм, за да иска държавата ни да е добра и силна.

Коментар

• И още нещо пиле имам да ти кажа. Аз например произвеждам български продукт. Добре познат от години в цяла България. Е, на по-висока цена от на конкурентите но въпреки всичко по-търсен. Ти пиле, продължаваш ли да твърдиш, че съм жалък, само защото нямам нищо против хлебче с кифте за 99 стинки на чисто и приветливо място????

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  ами от плиткоумни теми какво очакваш да се получи .. философски дебат ли да се развихри...Бомбастично заглавие ..при това с отвратително звучене, немарливо съставена анкета ..и всичко това за да ни кажеш , че "любимия ти " Макдоналдс хамбургер е станал 2 лв.
                  На хубаво оформените теми има 2 ,3 отговора.А пък с тази я виж какви шарани ми се хванаха!!!

Коментар

Вижте процентите умните само гласуват!!!
                    Чай ся, ебаси тъпата анкета дето си направил. Моят отговор го нема тук. А той е: "Не ми харесва, но е един добър вариант за бързо хранене навсякъде по света" И знаеш че никъде няма да имаш изненади. Хлебчето с кифте е едно и също и във Варна и във Виена и във Вашингтон. А шкембе-чорбата никъде не е еднаква. Някой го обичат мито, някой натюр

Коментар

• Да , Макдоналсдс е виновен че детето ви е дебело, учителите -че не е възпитано ,Преслава че си е сложило цици ,а Азис че станало педераст .

А едиственото жалко е че крушата не пада по далеч от дървото .Ама и що да е жалко?
                      Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Много си плиткоумен ти всяко нещо го приемаш буквално!Благодаря ти!
                        ами от плиткоумни теми какво очакваш да се получи .. философски дебат ли да се развихри...Бомбастично заглавие ..при това с отвратително звучене, немарливо съставена анкета ..и всичко това за да ни кажеш , че "любимия ти " Макдоналдс хамбургер е станал 2 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Брях, верно ли Хам-а е станал 2 кинта. Спирам да ям в McD упс, извинявай ти и сиренце си му сложил, значи е Чииииз. 1.79
                          Вижте процентите умните само гласуват!!!

Коментар

2 лв. го продават
                            Брях, верно ли Хам-а е станал 2 кинта. Спирам да ям в McD упс, извинявай ти и сиренце си му сложил, значи е Чииииз. 1.79

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              Ами пич, ти си гений и потенциален милионер бре - почвай да продаваш това нещо по 70 ст'инки и ще фалираш омразния ти Макдоналдс за няколко месеца
                              Хора, стига сте дразнили девойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                                Ами пич, ти си гений и потенциален милионер бре - почвай да продаваш това нещо по 70 ст'инки и ще фалираш омразния ти Макдоналдс за няколко месеца
                                Ам купувайте братя чужди стоки и ще видим до къде ще я докараме!!!

Коментар

Working...
                                X