IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
    Standard & Poor`s понижи кредитния рейтинг на САЩ от AAA до AA+
    Аналитиците от агенцията предупредиха, че прогнозите за бъдещия рейтинг на САЩ не са благоприятни и следващата година-година и половина е възможно ново понижаване на рейтинга.

айде запо4на се истинската криза
    Оказа се ,че S&P направили грешка от $2 trillion при определяне на кредитния рейтинг на САЩ http://economictimes.indiatimes.com/...ow/9502811.cms
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Определено ще е интересно какво ще стане . По-скоро $ трябва да почне да расте.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        кой бре
        ми почти всички. Фицката е баннат, и Реда може би

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Инвестори, къде сте бе?! Светът се тресе, а вий си тресете ..... мъдите...
          мислим как може да изкярим от ситуацията
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Къде, къде.... в друг форум
            кой бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Инвестори, къде сте бе?! Светът се тресе, а вий си тресете ..... мъдите...
              Къде, къде.... в друг форум

Коментар

• Стоковите пазари тази седмица са с спад от порядъка на 10 % , еврото падна на седмична база с 1 фигура !! Вече е време да се замислите сериозно
                ко ще става W рецесия с начало сега на втория лег --- що за валута ''обежище'' ще бъде долара ?!!
                90 % от анализаторите са '' сигурни '' че долара ще поскъпне / говоря за водещите фин.институции и банки / и това е притеснително за мен , И пазара ИМ показва друга история
                мисля ще се закрепят тази седмица стоковите пазари , лято е -- хахо -хихи , но септември , октомври ще е ситуация -- гъзераги
                всеки си знае , но сега е времето да се мисли
                да нема после ма -- нали 2007-8 беше така
                приятна почивка на всички

Коментар

• Standard & Poor`s понижи кредитния рейтинг на САЩ от AAA до AA+
                  Аналитиците от агенцията предупредиха, че прогнозите за бъдещия рейтинг на САЩ не са благоприятни и следващата година-година и половина е възможно ново понижаване на рейтинга.

айде запо4на се истинската криза
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Инвестори, къде сте бе?! Светът се тресе, а вий си тресете ..... мъдите...
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                      някой може ли да изрази мнение дали това понижение ще се отрази негативно на долара или по-скоро ще е негативно на риск авершъна и оттам спрямо еврото може да нарасне а да падне спрямо йената и франка?
                      И двете

Коментар

• някой може ли да изрази мнение дали това понижение ще се отрази негативно на долара или по-скоро ще е негативно на риск авершъна и оттам спрямо еврото може да нарасне а да падне спрямо йената и франка?

Коментар

• Е не сте прави какво сте направили с Еврото..
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            и какво ще ги правят тези евра
                            ще си диверсифицират портфолиото в PIGS ли?

за по сигурно
                            Ще спекулират на Пазара. Затова ЕЦБ се противопоставя на интервенциите защото, те са си спекулации. Ако ти можеш да преместиш цената с интервенция на 100-200 пипса какво ще правиш?
                            Пишман Анализатор.
                            Говориш за макрорамки, риск авършън, пейрол, АЛА БАЛА и куп други икономически показатели, за да се правиш на много умен и най вече да си проветряваш устата, а една елементарна сметка не можеш да вденеш.
                            П.П. Нали видя какво стана с еврото в четвъртък при интервенцията и какво стана в петък. Ето ти материал за размисъл.
                            Last edited by 4un4o; 06.08.2011, 08:55.

Коментар

• S&P downgrades US credit rating from AAA to AA-plus .... някой в четвъртък е научил тая новина с ония разпродажби за - 5 % ..

Горко на дългите ми австралици ..

Коментар

• Въпрос към всички !

Някой, някъде срещал ли е програмка за МТ4 ( експерт ) която да отваря автоматично ордери в 00:01 ч ( тоест на D1 - open ) и същите тия ордери да ги затваря в 23.59 на D1 -close ....

Проблемът е ,че параметрите за посоката и стоповете ги имам , но не смогвам технически да отворя 20-ина ордера на отделни акаунти за по-малко от 15 - 20 минути , а през това време и на волатилен пазар какъвто е в момента , това ВРЕМЕ , ми е ИЗГУБЕНО откъм посока на ПАЗАР и ПИПСОВЕ .И понякога се стига до удряне на Стоп - в рамите на деня - само заради тия 20-ина минути загубено време костващи ми по-лоша цена на отваряне на позицията ...Същото важи и при затваряне на позициите - не мога да клоузна 20-ина ордера за 5 минути ....

Най-лесно е да "наема " 20 души за да цъкат по един ордер в 00:01 ч. ( с параметри които аз им задам предварително , а те само да штракат с мишката ) , но не искам да вкарвам предател в четата
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X