Първоначално изпратено от stone kold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениекой бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИнвестори, къде сте бе?! Светът се тресе, а вий си тресете ..... мъдите...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИнвестори, къде сте бе?! Светът се тресе, а вий си тресете ..... мъдите...
Коментар
-
Стоковите пазари тази седмица са с спад от порядъка на 10 % , еврото падна на седмична база с 1 фигура !! Вече е време да се замислите сериозно
ко ще става W рецесия с начало сега на втория лег --- що за валута ''обежище''ще бъде долара ?!!
90 % от анализаторите са '' сигурни '' че долара ще поскъпне / говоря за водещите фин.институции и банки / и това е притеснително за мен , Ипазара ИМ показва друга история
мисля ще се закрепят тази седмица стоковите пазари , лято е -- хахо -хихи, но септември , октомври
ще е ситуация -- гъзераги
всеки си знае , но сега е времето да се мисли
да нема после ма -- нали 2007-8 беше така
приятна почивка на всички
Коментар
-
Standard & Poor`s понижи кредитния рейтинг на САЩ от AAA до AA+
Аналитиците от агенцията предупредиха, че прогнозите за бъдещия рейтинг на САЩ не са благоприятни и следващата година-година и половина е възможно ново понижаване на рейтинга.
айде запо4на се истинската кризамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнениенякой може ли да изрази мнение дали това понижение ще се отрази негативно на долара или по-скоро ще е негативно на риск авершъна и оттам спрямо еврото може да нарасне а да падне спрямо йената и франка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеи какво ще ги правят тези евра
ще си диверсифицират портфолиото в PIGS ли?
за по сигурно
Пишман Анализатор.
Говориш за макрорамки, риск авършън, пейрол, АЛА БАЛА и куп други икономически показатели, за да се правиш на много умен и най вече да си проветряваш устата, а една елементарна сметка не можеш да вденеш.
П.П. Нали видя какво стана с еврото в четвъртък при интервенцията и какво стана в петък. Ето ти материал за размисъл.Last edited by 4un4o; 06.08.2011, 08:55.
Коментар
-
Въпрос към всички !
Някой, някъде срещал ли е програмка за МТ4 ( експерт ) която да отваря автоматично ордери в 00:01 ч ( тоест на D1 - open ) и същите тия ордери да ги затваря в 23.59 на D1 -close ....
Проблемът е ,че параметрите за посоката и стоповете ги имам , но не смогвам технически да отворя 20-ина ордера на отделни акаунти за по-малко от 15 - 20 минути , а през това време и на волатилен пазар какъвто е в момента , това ВРЕМЕ , ми е ИЗГУБЕНО откъм посока на ПАЗАР и ПИПСОВЕ .И понякога се стига до удряне на Стоп - в рамите на деня - само заради тия 20-ина минути загубено време костващи ми по-лоша цена на отваряне на позицията ...Същото важи и при затваряне на позициите - не мога да клоузна 20-ина ордера за 5 минути....
Най-лесно е да "наема " 20 души за да цъкат по един ордер в 00:01 ч. ( с параметри които аз им задам предварително , а те само да штракат с мишката ) , но не искам да вкарвам предател в четатаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар