IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    проба
    ти наясно ли си, че обяснението ми, което си сложил в подписа си е заимствано от реално историческо събитие, а не е плод на елементарно инфантилничене?

Коментар

• със стоте им символа
      тъппо ,,,,,,
      не става
      промених го по смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        не е сложно а май просто съм сгрешил
        защото самото търсене на златото за използване в икономиката май изобщо не е важно
        за цената му, защото то има много малко приложение

но въпреки това отговора е добър

когато кризата започна през 2008 гледам златото директно е падало
        сега оба4е сигурно ще е по друга работата тъй като
        институциите са по добре капитализирани
        Когато започна кризата 2008, златото беше в развитите икономики. Вече не е там. Държавите с търговски излишък го изпонакупиха, като някаква алтернатива на хартиените пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Нали не го обясняваш на мен?

Тази нощ трябва да се гледа индийския индекс, че онези ламери се набутаха най-много със злато.

П.П. тия от S&P ми прецакаха заминаването с една седмица. Такова шоу като даунгрейдване на САЩ не се пропуска.
          Цирк голям, а нещо ми подсказва, че най-доброто тепърва предстои!
          Custodite sortem vestram

Коментар

Много сложно си взел да се изразяваш.

Отговорът е простичък: Когато потрябват бели пари за черни дни.
            не е сложно а май просто съм сгрешил
            защото самото търсене на златото за използване в икономиката май изобщо не е важно
            за цената му, защото то има много малко приложение

но въпреки това отговора е добър

когато кризата започна през 2008 гледам златото директно е падало
            сега оба4е сигурно ще е по друга работата тъй като
            институциите са по добре капитализирани

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Сосните маржин колове при борсова турбуленция предизвикват принудителни разпродажби и по печелившите позицийки. Само внимание с чичо Бен утре, че много опасно.
              Нали не го обясняваш на мен?

Тази нощ трябва да се гледа индийския индекс, че онези ламери се набутаха най-много със злато.

П.П. тия от S&P ми прецакаха заминаването с една седмица. Такова шоу като даунгрейдване на САЩ не се пропуска.
              Last edited by anon6706; 08.08.2011, 19:10.

Коментар

• проба

Коментар

Сосните маржин колове при борсова турбуленция предизвикват принудителни разпродажби и по печелившите позицийки. Само внимание с чичо Бен утре, че много опасно.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    на какъв макроикономически етап негативния световния деменд за злато ще го лиши от статуса му на защитен актив?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                      .....

Иначе преди да тръгна към плажа изкарах пари за хляб и пасти от къси. Сетъпа си беше и локален и ситуационен .... читава работа отвсякъде погледнато
                      култово
                      правя го за подпис
                      веднага

Коментар

Обърнете внимание в каква последователност се развързва кеша. Почнаха онзи ден с петрола, после медта, "намекнаха" за среброто и само златото стои гордо без сътресения. Много ми се ще да му хвана един спад от 5-6%, но ще пробвам с опции, че иначе боли.
                        на какъв макроикономически етап негативния световния деменд за злато ще го лиши от статуса му на защитен актив?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          ....
                          Иначе преди да тръгна към плажа изкарах пари за хляб и пасти от къси....
                          Ам' от плажа нещо не изкара ли или се прибра с празни ръце и зачервен задник ...Довечера ше спиш на закачалката , пък на жена си й пусни "Умирай трудно 4"

ПС: Снощи пак го гледах - идеален е за релакс в очакване на понеделнишки гапове
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Тя Ефчето е БОТ - нищо че съм я виждал гола
                            Ефчето е гол бот
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Че що заради мен
                              И защо е тоя анализ на едночас, като на петминут и петнасминут е къде къде супер по-ясно. Фаза на корекция, енергии, дезоорганизации, пълни фантасмагории
                              Я гледай тука младото и се учи тръгнал фантасмагории да ми мъдри, чакай бре, че още 40 нямаш ти на 60 годишен философ се направи
                              http://prikachi.com/images/152/3664152J.gif
                              Taka-така .... чистичко и подредено. Много добре.
                              Има ОБАЧЕ нещо което като ту му дойде времето в аналогична ситуация ще ти го покажа. Давам джокер: принципа на постъпателното развитие на ситуацията. Не търси в книгите на твоя любим All Books дори не го е забелязал.

Иначе преди да тръгна към плажа изкарах пари за хляб и пасти от къси. Сетъпа си беше и локален и ситуационен .... читава работа отвсякъде погледнато

Коментар

На вас Фицката ли ви липсва или по-скоро Еф4ето?
                                Тя Ефчето е БОТ - нищо че съм я виждал гола
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X