Първоначално изпратено от is3584
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениене е сложно а май просто съм сгрешил
защото самото търсене на златото за използване в икономиката май изобщо не е важно
за цената му, защото то има много малко приложение
но въпреки това отговора е добър
когато кризата започна през 2008 гледам златото директно е падало
сега оба4е сигурно ще е по друга работата тъй като
институциите са по добре капитализирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНали не го обясняваш на мен?
Тази нощ трябва да се гледа индийския индекс, че онези ламери се набутаха най-много със злато.
П.П. тия от S&P ми прецакаха заминаването с една седмица. Такова шоу като даунгрейдване на САЩ не се пропуска.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного сложно си взел да се изразяваш.
Отговорът е простичък: Когато потрябват бели пари за черни дни.
защото самото търсене на златото за използване в икономиката май изобщо не е важно
за цената му, защото то има много малко приложение
но въпреки това отговора е добър
когато кризата започна през 2008 гледам златото директно е падало
сега оба4е сигурно ще е по друга работата тъй като
институциите са по добре капитализирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСосните маржин колове при борсова турбуленция предизвикват принудителни разпродажби и по печелившите позицийки. Само внимание с чичо Бен утре, че много опасно.
Тази нощ трябва да се гледа индийския индекс, че онези ламери се набутаха най-много със злато.
П.П. тия от S&P ми прецакаха заминаването с една седмица. Такова шоу като даунгрейдване на САЩ не се пропуска.Last edited by anon6706; 08.08.2011, 19:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного сложно си взел да се изразяваш.
Отговорът е простичък: Когато потрябват бели пари за черни дни.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениена какъв макроикономически етап негативния световния деменд за злато ще го лиши от статуса му на защитен актив?
Отговорът е простичък: Когато потрябват бели пари за черни дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение.....
Иначе преди да тръгна към плажа изкарах пари за хляб и пасти от къси. Сетъпа си беше и локален и ситуационен .... читава работа отвсякъде погледнато
правя го за подпис
веднага
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОбърнете внимание в каква последователност се развързва кеша. Почнаха онзи ден с петрола, после медта, "намекнаха" за среброто и само златото стои гордо без сътресения. Много ми се ще да му хвана един спад от 5-6%, но ще пробвам с опции, че иначе боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение....
Иначе преди да тръгна към плажа изкарах пари за хляб и пасти от къси....или се прибра с празни ръце и зачервен задник
...Довечера ше спиш на закачалката , пък на жена си й пусни "Умирай трудно 4"
ПС: Снощи пак го гледах - идеален е за релакс в очакване на понеделнишки гаповеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТя Ефчето е БОТ- нищо че съм я виждал гола
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЧе що заради мен
И защо е тоя анализ на едночас, като на петминут и петнасминут е къде къде супер по-ясно. Фаза на корекция, енергии, дезоорганизации, пълни фантасмагории
Я гледай тука младото и се учитръгнал фантасмагории да ми мъдри, чакай бре, че още 40 нямаш ти на 60 годишен философ се направи
http://prikachi.com/images/152/3664152J.gif
Има ОБАЧЕ нещо което като ту му дойде времето в аналогична ситуация ще ти го покажа. Давам джокер: принципа на постъпателното развитие на ситуацията. Не търси в книгите на твоя любим All Books дори не го е забелязал.
Иначе преди да тръгна към плажа изкарах пари за хляб и пасти от къси. Сетъпа си беше и локален и ситуационен .... читава работа отвсякъде погледнато
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНа вас Фицката ли ви липсва или по-скоро Еф4ето?- нищо че съм я виждал гола
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар