IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз не говоря за тези акции. Неговите не се търгуват на борсата, но днешното движение в цената на common shares е фиаско за Бъффет.

BofA To Sell 50,000 Pfd Shares To Berkshire At $100,000 Apiece
    Гледам, гледам, мигам сложих
    и некои и друг индикатор и ми
    се струва, че тоя ВАС няма да
    удържи 7:00$ днеска !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Ако общия спад на борсата се успокой за деня, мисля, че в края на вечерта ще се върнат над 8.00$, ама ще гледам поне до мача де, след това вече друго ще ме интересува...
      Да съберете малко момчета за службата по чистота ле

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        За едни +13 за други /като мен -2%/ За трети удължили в 8.70 не ми се мисли
        Ако общия спад на борсата се успокой за деня, мисля, че в края на вечерта ще се върнат над 8.00$, ама ще гледам поне до мача де, след това вече друго ще ме интересува...

Коментар

Къде гледаш котировките.....какви видими загуби, в момента е +13%....
          Или говориш за друго...
          За едни +13 за други /като мен -2%/ За трети удължили в 8.70 не ми се мисли

Коментар

Или говориш за друго...
            Аз не говоря за тези акции. Неговите не се търгуват на борсата, но днешното движение в цената на common shares е фиаско за Бъффет.

BofA To Sell 50,000 Pfd Shares To Berkshire At $100,000 Apiece

Коментар

Да беше влязъл на къси в началото на сесията. Тююю, това биче настроение ще ви изяде главите.
              Бъффет направи стратегическа грешка, освен ако не се е хеджирал с други инструменти. А това е много възможно, и от видимите загуби днес на BAC, да има 5-кратни невидими печалби от други места.
              Нямам нищо общо с биче настроение. С отварянето отрязах SPY и QQQ. Затварям тук, защото ще следват покупки до края на деня. Така си мисля. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                старо куче си, направо вук
                Вук вук, колко да е вук
                МАМУН си е !!!!!!
                Най-обича ябълки да бере !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Да беше влязъл на къси в началото на сесията. Тююю, това биче настроение ще ви изяде главите.
                  Бъффет направи стратегическа грешка, освен ако не се е хеджирал с други инструменти. А това е много възможно, и от видимите загуби днес на BAC, да има 5-кратни невидими печалби от други места.
                  Или говориш за друго...

Коментар

Нямам, под 1% от сметката ми е. Ще си ги държа с Дедо. Не си позволявам да търгувам акции през този бъкет. Търгувам само QQQ, SPY. Ако питаш що влязох - трудно ще ти отговоря

Коментар

Нямам, под 1% от сметката ми е.
                      старо куче си, направо вук
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Пак от чисто любопитсво питам:
                        Аз на моите къси от 8.70 сложих стоп-тейк-профит-ордер на 8,40. Къде е твоят, засега стоп-лос ордер на дългите?
                        Нямам, под 1% от сметката ми е. Ще си ги държа с Дедо. Не си позволявам да търгувам акции през този бъкет. Търгувам само QQQ, SPY. Ако питаш що влязох - трудно ще ти отговоря

Коментар

• яна сама тръгна за диарбекир, без да я интернират
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Не там се бъзиках, но реших че 8 ми е богоугодно
                            Пак от чисто любопитство питам:
                            Аз на моите къси от 8.70 сложих стоп-тейк-профит-ордер на 8,40. Къде е твоят, засега стоп-лос ордер на дългите?
                            Last edited by anon6706; 25.08.2011, 17:43.

Коментар

Успех!

П.П. Гледам, че си "опрашил" и други теми с призиви за дълги BAC.
                              Не там се бъзиках, но реших че 8 ми е богоугодно

Коментар

Дълги бе, бъкетски CDF за 25 цента
                                Успех!

П.П. Гледам, че си "опрашил" и други теми с призиви за дълги BAC.

Коментар

Working...
                                X