Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЮбреее,дебрееее..!Много тихо тука,всички къртят.Ококорвайте се,ще чакаме да чуем какво ще каже Тришко,само да се чуе и най-малкия намек за възможно намаляване на лихвата и глей тогиз..2фигури и полювина надоле
ма викам да идеме на 1.4444 и там да чакаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеЕ ние тук всичките сме роботи бря
П.С бутайте нагоре ,че ми писнаДнес и Лондон не работи ,а Тришето си го мести от единия крачол в другия
Коментар
-
Първоначално изпратено от meketo Разгледай мнениеТи какъв ползваш.Моят е един щатски хакнат от един приятелБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от meketo Разгледай мнениеСлушам ви тука изпържените мозъци и осъзнавам че форекса е къртовски труд на горната част от тялото.Затова най-добре правете като мен купете си един робот и думкайте 80 % печеливши сделки без да се напрягате.За една година имам 20к сухо и сега се пребирам от почивка и гледам че робота пак вилнее а аз само си пия бирата
П.С бутайте нагоре ,че ми писнаДнес и Лондон не работи ,а Тришето си го мести от единия крачол в другия
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеза роботи баш майстора ще питаш. от 180 до 360 % печеливши сделки. обаче ако не ги надзираваш ти слагат шапката
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеза роботи баш майстора ще питаш. от 180 до 360 % печеливши сделки. обаче ако не ги надзираваш ти слагат шапката
Коментар
Коментар