IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    http://imageshack.us/photo/my-images/15/eur0209.gif/
    туй то
    успех на всички
    п.с. mateosf , дан скЪЪси на пробива
    Ни съ хили , чи ще го засиля на 4160
    Убава ти е картинката!

Коментар

• http://imageshack.us/photo/my-images/15/eur0209.gif/
      туй то
      успех на всички
      п.с. mateosf , дан скЪЪси на пробива

Коментар

• ЕUR/USD
        4160-43-39

Реде живо ли си ))

вЪХ Наистина имало големи стражи на 42
        Last edited by mateosf; 02.09.2011, 10:54.

Коментар

• аре фалшименто де
          аре евроо ..ап , ап ,АП

Коментар

• след малко /20 мин /
            под 4226 е за покупки
            нема да могат да направят повече от 20-30 пипа надоле
            нагоре има ход поне до 4280

Коментар

• добро утро
              за мен няма да е изненада да започне деня с още един бериш дроп и да търсим подкрепа на 4195 и евентуално тва да остане дъно --- ако еврото по време на пейрола е е нагоре , де
              но тва дъно според мен ---пада при всички положения
              успех на всички
              п.с. DAX е с гап надоле
              Last edited by is3584; 02.09.2011, 09:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Трише ако се изходи за намаляване на лихвите знаеш ли какви дълги долари можеш да направиш. За дълги долари хортуваш . Нали?
                хортувах за менкане на долари за евраци, с идея еврото да стане скъпо Както и да е. стопът е ударен

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  И аз дадох рестарт на дългата идея, макар че фючърсите у щатско не навяват на нея. Стопът и на мен у 4247
                  Трише ако се изходи за намаляване на лихвите знаеш ли какви дълги долари можеш да направиш. За дълги долари хортуваш . Нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    къде с тия дълги посред нощ бре маймун ?
                    и чичето се наглася за дълги , ма поне здравият разум е надделял да изчака отварянето на европейците
                    мани

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      И аз дадох рестарт на дългата идея, макар че фючърсите у щатско не навяват на нея. Стопът и на мен у 4247
                      къде с тия дълги посред нощ бре маймун ?
                      и чичето се наглася за дълги , ма поне здравият разум е надделял да изчака отварянето на европейците
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• 07:56. Идва краят на високочестотната търговия (HFT). Американският регулатор разследват алгоритмите на фирмите, които използуват скалперския метод.zerohedge.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          ... но е на гъза на хр. верига.

Добро утро
                          на всички хора и животни!

При еврото започвам спазвайки принципа на последователното развитие на моделите, т.е. ред е на дългите сигнали след предполагаемо завършено АБЦ със стоп на идеята 4250.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            добро утро
                            успешна търговия

ПРАСЕТО е по умно от мечките и косатките
                            ... но е на гъза на хр. верига.

Добро утро
                            на всички хора и животни!

При еврото започвам спазвайки принципа на последователното развитие на моделите, т.е. ред е на дългите сигнали след предполагаемо завършено АБЦ със стоп на идеята 4250.

Коментар

• добро утро
                              успешна търговия

ПРАСЕТО е по умно от мечките и косатките
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                А пък аз говорех за ето това. Как тия няколкотонни чудовища успяват да се върнат във водата - идея си нямам.

Май вчера имаше разгорещени спорове за спасителите и флаговете на нашето море. Тия двамата от клипа, ако се появат за малко на Созопол и не ти трябват флагове.

http://www.youtube.com/watch?v=pNnx_...eature=related

Коментар

Working...
                                X