IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С швейцарското БНБ ръка за ръка Ай ся поне до 2150

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ...
      В момента да се контри е все едно
      да си подложиш дланта под тежък
      НОЖ падащ от 4-5 метра !!!...
      Ей продължаваш да се развиваш , аферим ! Обаче що скъсяваше непрекъснато като вървеше еврото нагоре , тъй и не разбрах ....Щото и тогаз беше падащ ноШ (доларов)
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        И аз тъй мисля Реде >>> да не се бара ойрото докато падащата кама не се забие .Да не вземе да кръцне нечий гръклян >>> ей умната
        Между другото някой да е виждал Марко >>>> че остана половината синджир у мен само
        То много просто мога да го онагледя
        контренето(без скалпирането) в момента
        В момента да се контри е все едно
        да си подложиш дланта под тежък
        НОЖ падащ от 4-5 метра !!!
        Ще се забие до ДРЪЖКАТА !!!
        аааъъъъъъъъъъъъъ
        Сетих се една песен
        http://www.youtube.com/watch?v=Uev_9E4PUyw
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

И аз тъй мисля Реде >>> да не се бара ойрото докато падащата кама не се забие .Да не вземе да кръцне нечий гръклян >>> ей умната
          Нъл ви казах че няма да барам Цъкам си франко

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            МАМУН що работа има да изработиш
            докато станеш ХОРА
            Немои контри, щото ще подскачаш
            като наритан ШИБЕК !!!!!!
            Между другото някой да е виждал Марко >>>> че остана половината синджир у мен само
            Last edited by Ебльо Еблев; 09.09.2011, 17:38.
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              викам да не вярваш много много на невронните мрежи.
              далеч са от съвършенството още
              По-принцип си прав, ама виж, че засега познава. Въпросът сега е дали ще се върне нагоре.

Коментар

• Ба маа му, дъл ще остане клина у дръвото при франците. Много сладка работа до момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Еййй, разбихте го тва евро, а аз не съм пипал нищо Чак човек да му се доще да ви удари една контрела от тук 1,3722. Ама няма още. Не че аз не хлебя в индекси
                  МАМУН що работа има да изработиш
                  докато станеш ХОРА
                  Немои контри, щото ще подскачаш
                  като наритан ШИБЕК !!!!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
                    Ще се платоса за известно време.
                    викам да не вярваш много много на невронните мрежи.
                    далеч са от съвършенството още
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ще се платоса за известно време.

Коментар

• Еййй, разбихте го тва евро, а аз не съм пипал нищо Чак човек да му се доще да ви удари една контрела от тук 1,3722. Ама няма още. Не че аз не хлебя в индекси

Коментар

Някой да е виждал магарето ?
                          http://youtu.be/JLxaTkz0K_w
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            ... да създават бвп
                            Злобли, ми те от 1945 г. нямат GDP ....Кво е това да имаш тотал разходи>от тотал приходи и да говориш че имаш добавена стойност като продукт .... Нали затова и отмениха Златния Стандарт - за да бухат на версия колкото си искат . И сега се оказа ,че сметката трябвало да се плаща , ама със задна дата .

Да ти припомня ли 10-те най-големи банки които си "финансираха" токсичните активи с TARP през 2008 ? И какъв е резултата днес - всички го виждаме (усещаме) .
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ....

....
                              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 09.09.2011, 17:11.

Коментар

УУУУУУУУББББББРРРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!! Дръще магарето
                                Някой да е виждал магарето ?
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X