Ами просто скролни по-надолу до стария ми пост. По някакъв магически начин картинката са рефрешва всеки път като рефрешна страницата на форума.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеПо-принцип си прав, ама виж, че засега познава. Въпросът сега е дали ще се върне нагоре.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТи с тия 1% от акаунта ти, все едно си на демо.....закво си губиш времето...Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение>>>>пояснявам трите открити сега са само 1% от акаунта ми .Целта на която ще затворя тези трите са 1, 3990 Стопа е на 1,2868Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеСистемата ми показа да вкарам три дълги от 1,3690 >>>> ако падне веднага до 1,3680 ще вкарам още три
Внимание системата ми дава сигнали много рядко и откритите позиции трябва да бъдат много малки в сравнение с акаунта >>>>пояснявам трите открити сега са само 1% от акаунта ми .Целта на която ще затворя тези трите са 1, 3990 Стопа е на 1,2868 . Засега системата ми дава 85% плюс и само 15% минус . Като за начало може да ме последвате на демо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеС швейцарското БНБ ръка за ръкаАй ся поне до 2150
Коментар
-
Абе не беше баш нош тогава, пък сега е чиста секира.
Иначе красота последната седмица. Изкарах добри пари .
Само дет банката ми обявява некакъв измислен курс купува 1.392 , ма ако не влезат в час понеделника , тегля и отивам в чеиндж.
То ако не се лъжа мога да договарям директно курс , щот доларите са доста.
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕй продължаваш да се развиваш , аферим! Обаче що скъсяваше непрекъснато като вървеше еврото нагоре , тъй и не разбрах
....Щото и тогаз беше падащ ноШ (доларов)
Коментар
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Системата ми показа да вкарам три дълги от 1,3690 >>>> ако падне веднага до 1,3680 ще вкарам още три
Внимание системата ми дава сигнали много рядко и откритите позиции трябва да бъдат много малки в сравнение с акаунта >>>>пояснявам трите открити сега са само 1% от акаунта ми .Целта на която ще затворя тези трите са 1, 3990 Стопа е на 1,2868 . Засега системата ми дава 85% плюс и само 15% минус . Като за начало може да ме последвате на демоХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕй продължаваш да се развиваш , аферим! Обаче що скъсяваше непрекъснато като вървеше еврото нагоре , тъй и не разбрах
....Щото и тогаз беше падащ ноШ (доларов)
И за теб песновка
http://www.youtube.com/watch?v=U-acl...eature=related--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар