IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами просто скролни по-надолу до стария ми пост. По някакъв магически начин картинката са рефрешва всеки път като рефрешна страницата на форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
      По-принцип си прав, ама виж, че засега познава. Въпросът сега е дали ще се върне нагоре.
      дай са да видим как са го завъртели предикшъна
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Ти с тия 1% от акаунта ти, все едно си на демо.....закво си губиш времето...
        ти сега пък кви въпроси задаваш >>> требе бавно да се става милиардер това ако не си го разбрал ............ лаком гъ* кръв сер*
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          >>>>пояснявам трите открити сега са само 1% от акаунта ми .Целта на която ще затворя тези трите са 1, 3990 Стопа е на 1,2868
          Ебльо, аве тва никогиш не мога го разбра... Да спечелиш да спечелиш колко да спечелиш? Айде 500% печалба да направиш... Ма 5 пъти върху този 1% който използваш е 5% от целия капитал де си го наблъскал в гаранционната сметка... Ми аз като ги дам на депозит ще изкарам 6%!!! И то без никакъв риск!!! Къв е тоя тъп начин на търговия?! Да кипи безсмислен труд?!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            http://www.youtube.com/watch?v=JZAyL...eature=related
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
              Системата ми показа да вкарам три дълги от 1,3690 >>>> ако падне веднага до 1,3680 ще вкарам още три
              Внимание системата ми дава сигнали много рядко и откритите позиции трябва да бъдат много малки в сравнение с акаунта >>>>пояснявам трите открити сега са само 1% от акаунта ми .Целта на която ще затворя тези трите са 1, 3990 Стопа е на 1,2868 . Засега системата ми дава 85% плюс и само 15% минус . Като за начало може да ме последвате на демо
              Ти с тия 1% от акаунта ти, все едно си на демо.....закво си губиш времето...

Коментар

• искам да замола хабер имащите за следния, тормозещ ме от десетки години въпрос:

<<=ако времето е пари - банкомата машина на времето ли е =>>

The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Някой ще помага ли да продаваме франци че SNB ме заеба

Коментар

• Ехааа, митичния връх от Коледа 2004та - 1.3666

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      С швейцарското БНБ ръка за ръка Ай ся поне до 2150
                      До ся продавахме франци аз и шв БНБ. Ся май продавам само аз

Коментар

• Опа втора тройка дълги от 1,3676 >>> целта е 1,3909
                        стопа отново е 1,2868 >>> Край за днес можем да си пием ракийката вече и да си чакаме таргета
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Абе не беше баш нош тогава, пък сега е чиста секира.

Иначе красота последната седмица. Изкарах добри пари .

Само дет банката ми обявява некакъв измислен курс купува 1.392 , ма ако не влезат в час понеделника , тегля и отивам в чеиндж.

То ако не се лъжа мога да договарям директно курс , щот доларите са доста.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Ей продължаваш да се развиваш , аферим ! Обаче що скъсяваше непрекъснато като вървеше еврото нагоре , тъй и не разбрах ....Щото и тогаз беше падащ ноШ (доларов)

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Тва пък от де го разбра
                            И за теб песновка
                            http://www.youtube.com/watch?v=U-acl...eature=related

http://youtu.be/XtPSY9JOf2A
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Системата ми показа да вкарам три дълги от 1,3690 >>>> ако падне веднага до 1,3680 ще вкарам още три
                              Внимание системата ми дава сигнали много рядко и откритите позиции трябва да бъдат много малки в сравнение с акаунта >>>>пояснявам трите открити сега са само 1% от акаунта ми .Целта на която ще затворя тези трите са 1, 3990 Стопа е на 1,2868 . Засега системата ми дава 85% плюс и само 15% минус . Като за начало може да ме последвате на демо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Ей продължаваш да се развиваш , аферим ! Обаче що скъсяваше непрекъснато като вървеше еврото нагоре , тъй и не разбрах ....Щото и тогаз беше падащ ноШ (доларов)
                                Тва пък от де го разбра
                                И за теб песновка
                                http://www.youtube.com/watch?v=U-acl...eature=related
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X