IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    защо си бил в седми клас е фундаментален въпрос наборе
    аз още се чудя спокойно можеше да го прескоча
    Аз пък помислих че тогиз е имал нет

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      1990г но няма да кажа къде и защо
      Тва да не са онези пластмасови чашки с дупка по средата и конец, опъвахме ги между блоковете

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        защо си бил в седми клас е фундаментален въпрос наборе
        аз още се чудя спокойно можеше да го прескоча
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
          Незнам кога си бил в 7 ми клас, но аз ползвам нет за работа (форекс) от '95г
          Имах модем Моторола за който се изръсих 310 $ , така че хайде да не ми обясняваш. Имаше само 3 интернет доставчика. Я да видим дали им знаеш имената ?
          Ей, не съм ти по мярка.
          Модема си го купил около Орлов мост. И е евтин, сигурно сърфъра е бил бавен, примерно 9600 бода.

Цит, ТТМ и Омега. Педи това обаче имаше и други (някъде 1994та). А 1992ра имаше ББС-и и булпак.Х25

В тия технологии поридължаваш да си Аматьор. Ако за толкова време не си се научил да качваш снимки а само пускаш спам-линкове какво да си мисля???
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Имах модем Моторола за който се изръсих 310 $ , така че хайде да не ми обясняваш. Имаше само 3 интернет доставчика. Я да видим дали им знаеш имената ?
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
              И квоо
              Тая тема е 17-та версия сигурно.. Правилата се променят, света се променя, курса също.

ПП: Аз пък в 7ми клас измислих интернета (ринг топология, през RS-232 с 8битови машини). Кой го боли обаче?

ППП: Тогава нетя изглеждаше по коренно различен начин (особенно в БГ) и правилата най-верятно са били в тон с него. Ако не помниш мога да ти припомня някои много важни моменти. А за 1996-та да не говорим. Нито за преди това
              www.finance5.bg

Коментар

Когато съм създал тази тема, правилата бяха други бе чоджум !
                И квоо
                Тая тема е 17-та версия сигурно.. Правилата се променят, света се променя, курса също.

ПП: Аз пък в 7ми клас измислих интернета (ринг топология, през RS-232 с 8битови машини). Кой го боли обаче?

ППП: Тогава нетя изглеждаше по коренно различен начин (особенно в БГ) и правилата най-верятно са били в тон с него. Ако не помниш мога да ти припомня някои много важни моменти. А за 1996-та да не говорим. Нито за преди това
                Last edited by Nekaduren Astrolog; 14.09.2011, 21:38.
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Мисля, че ако долара не тръгне сам нагоре, ще се опитат да му помогнат
                  И кой по точно ще му "помогне" - тореросите ли ?
                  www.finance5.bg

Коментар

1.3838
                    от вчера сабахлин го хортувам ,,,,,,,,,,
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      Или някой трябва да прочете правилата
                      Когато съм създал тази тема, правилата бяха други бе чоджум !
                      www.finance5.bg

Коментар

• All agreed Greece will remain part of the Eurozone despite recent rumours, Greek government spokesman says
                        агонията продължава

Коментар

И аз така мисля, мерси

Коментар

Не бе - на този въпрос могат да ти отговорят само модераторите на този сайт
                            Или някой трябва да прочете правилата
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Идеалният момент за скъсяване на Е/Д е сега.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
                                Да, това имах предвид

Как мислиш?
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X