If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам кога си бил в 7 ми клас, но аз ползвам нет за работа (форекс) от '95г
Имах модем Моторола за който се изръсих 310 $ , така че хайде да не ми обясняваш. Имаше само 3 интернет доставчика. Я да видим дали им знаеш имената ?
Ей, не съм ти по мярка.
Модема си го купил около Орлов мост. И е евтин, сигурно сърфъра е бил бавен, примерно 9600 бода.
Цит, ТТМ и Омега. Педи това обаче имаше и други (някъде 1994та). А 1992ра имаше ББС-и и булпак.Х25
В тия технологии поридължаваш да си Аматьор. Ако за толкова време не си се научил да качваш снимки а само пускаш спам-линкове какво да си мисля???
Имах модем Моторола за който се изръсих 310 $ , така че хайде да не ми обясняваш. Имаше само 3 интернет доставчика. Я да видим дали им знаеш имената ?
1990г но няма да кажа къде и защо
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
И квоо
Тая тема е 17-та версия сигурно.. Правилата се променят, света се променя, курса също.
ПП: Аз пък в 7ми клас измислих интернета (ринг топология, през RS-232 с 8битови машини). Кой го боли обаче?
ППП: Тогава нетя изглеждаше по коренно различен начин (особенно в БГ) и правилата най-верятно са били в тон с него. Ако не помниш мога да ти припомня някои много важни моменти. А за 1996-та да не говорим. Нито за преди това
Когато съм създал тази тема, правилата бяха други бе чоджум !
И квоо
Тая тема е 17-та версия сигурно.. Правилата се променят, света се променя, курса също.
ПП: Аз пък в 7ми клас измислих интернета (ринг топология, през RS-232 с 8битови машини). Кой го боли обаче?
ППП: Тогава нетя изглеждаше по коренно различен начин (особенно в БГ) и правилата най-верятно са били в тон с него. Ако не помниш мога да ти припомня някои много важни моменти. А за 1996-та да не говорим. Нито за преди това
Коментар