IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Няма да близна FINLANDIA
    аз откак живях в полша 8 години друга водка освен тяхната не уважавам
    ма не тая френската експортната, като собиески , дето не е ясно кво полско освен кралското име има
    ако ти падне житня, чиста в краен случай вьиборова/ тая и в метро я има/ ще разбереш за кво ти хортувам
    btw, днес в некъв руски франчайз 'Березка' се нахаках сельодка да купувам , та си припомних , че има на света московская и пшенична , а не само прехвалените им столични, путинки и прочие бълвочи
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Няма да близна FINLANDIA
      МАМУН да БОЙКОТИРАМЕ и Амстел-а
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Няма да близна FINLANDIA
        Махщисвай нокията и секви сирена
        Добре че неам нокия да я изфърля Аре да са живи и здрави Още ми одят с дрЪвени пътъци на чорбаджий ще ми се правят
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ами, не.
          Самата мисъл, че Тролът ще прочете нещо полезно от мен ме отвращава.
          мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            аха ,
            шенгенски бактерии билЕ
            Няма да близна FINLANDIA

Коментар

• МАМУН не знам за след уикенда,
              но изтърват ли го под вчерашното
              дъно , бръже бръже ДАУ може да
              се изтъркули към 9 700

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                Малко за отмора……..
                Колеги, има некъв проблем с холандските лалета. Този проблем обаче го засичат само на румънската граница. На българската сичко е Ок. Така, че на нашия пазар е пълно с таквиз цветя, но е не е желателно да ги купувате.
                “Министърът на земеделието Валериу Табара заяви, че направените анализи на задържаните на румънската граница луковици от лалета са показали, че те съдържат само вид ларви, които "са вредни, но не влизат в системата за карантина". Продължават тестовете за вируси, гъбички и бактерии, добави министърът
                аха ,
                шенгенски бактерии билЕ
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Market pondering whether to pump or dump ahead of weekend

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    И аз ще скъся тогаз, но с малко
                    Късо от 1.35288
                    стоп 1.35777
                    лимит 1.34444
                    Да вземем стопа на АНОН

Аз не слагам стопове, но под 1.3380 ще затворя на загуба. Ще затворя на печалба към 1,3620.

П.П. А и съм концентрирал обеми на дълъг кабел. Там нещата изглеждат по-розови.
                    Last edited by anon6706; 23.09.2011, 18:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Не така, бе, човек!!!
                      Не се влиза на късо днес. Акулите чакат точно такива като теб (едно време и аз бях такъв). Или стой отстрани или удължавай за скуиз.
                      Никак не обичам да ми пускат кръв, но и това съм преживявал. А днес златото даде достатъчно, така че може и да си върнат малко.

Коментар

• Минах случайно покрай ПЦ-то и гледам малък бонус, та късо от 1.3535

Коментар

• И аз ще скъся тогаз, но с малко
                          Късо от 1.35288
                          стоп 1.35777
                          лимит 1.34444
                          Да вземем стопа на АНОН

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                            Е заредих с долари време е за 1.33
                            Не така, бе, човек!!!
                            Не се влиза на късо днес. Акулите чакат точно такива като теб (едно време и аз бях такъв). Или стой отстрани или удължавай за скуиз.

Коментар

• Малко за отмора……..
                              Колеги, има некъв проблем с холандските лалета. Този проблем обаче го засичат само на румънската граница. На българската сичко е Ок. Така, че на нашия пазар е пълно с таквиз цветя, но е не е желателно да ги купувате.
                              “Министърът на земеделието Валериу Табара заяви, че направените анализи на задържаните на румънската граница луковици от лалета са показали, че те съдържат само вид ларви, които "са вредни, но не влизат в системата за карантина". Продължават тестовете за вируси, гъбички и бактерии, добави министърът

Коментар

• Е заредих с долари време е за 1.33

Коментар

Working...
                                X