If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грийд истиски астролог дойде ни на крака при желев.
За луната аз от баба ми знам, а тя от някаква съседка, че лунните фази при агромреиоприятията носят различни добиви. Разбираш ли???
Наивник защо така правиш с Дакс ? Гледам си редовно във форума, защо се истезаваш дългосрочно ?
Не се изтезавам Много пъти съм го казал, от как прописах отново преди година. Не търгувам Спортувам с измислена сума, с още по измислен бъкет. В проценти нещата изглеждат много стабилно, но като номинална сума е голям смях. Дакс е с много по-висока волатилност от щатските индекси в момента и е с евтино CFD при бъкето, което ми позволява да го търгувам от 9 сабахлям до US клоуз интрадей и със седмичен хоризонт. За разлика от него щатските ЦФД-та на фючърси са много скапи на бъкето, за това ги минавам през ЕТФ-и по време на сесията. Ако обаче ти ги търгуваш през истински минита не си и помисляй да държиш през нощта
При желев не можах да разбера защо изгонихте жената.
Коя жена сме изгонили, аз принципно ги приветствам девойките
И колкото повече, толкова повече. Кажи за коя става въпрос, че да си я върнем обратно Да се не цепи от стадото. Както е написано на БНБ отгоре...може и някъде другаде "съединението прави силата"
Комарджи тая луна май ми влияе да ти кажа, обаче може и да не е точно от луната
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Комарджи тая луна нали беше заранта бре, такива приказки не са ми присъщи
Да не си объркал времето ?
Не съм объркал нищо. Всичко си е по план. Луната е в козирог. Държа късо.
От месец гледам събитията и така си е като сме в козирог. Никакви изненади. Луда работа във всякакъв план, дори глава ме боли. Мисля, че швейцарците започнаха интервенции по време на луна в козирог. При желев не можах да разбера защо изгонихте жената.
виж кво хубаво го обясни
аз кво да се мъча? дърт съм вече , нема време за подобни дрязги и да мисля как най-добре да се изразя , та да ме разберат учебникарчетата.
съгласявам се и наред , бОли ме единствено за моята сметка и моите трейдове. всичко друго е маловажно и безсмислено
И с теб съм съгласен, но както е казал Бъфет" днес някой си почива на сянка, защото някой друг преди време е посадил дърво". Егоизма е много хубаво нещо, но не е толкова ефективен, когато е насочен само в една посока.
Ако не беше филипса преди няколко години да обяснява и разяснява и МанУТД от който също получих ценна информация, щях още да продължавам да се лутам.
Този питам, онзи питам и отговори никакви. Насоки въобще....то факта е че и тези които питах си нямаха понятие, но е друга тема
Хубаво е да сме градивни.
А и обратната връзка е хубаво нещо. Казваш на някого, той го пробва, казва дали му се получава или не, впоследствие ти разбираш нещо което не ти е направило впечатление или не си взимал под внимание, а всъщност е доста полезно.
Комарджи тая луна нали беше заранта бре, такива приказки не са ми присъщи
Да не си объркал времето ?
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
8-9 % са в рамките на допустимото при теб има неква деформация
при положение , че болшинството от търговците имат проблеми с късите и със самата концепция даже, на подсъзнателно ниво . там обаче оставям думата на комарджи психолога
Я ... ето го и първия клиент, 36 часа след старта на психиатричното ми начало.
Докато трае директната конферентна връзка с тъщата (по скайпа ) Ви отговарям.
Приятелю 8-9 % казвате.... като гледам съотношението да уточним: стрували ви се, че някой все се опитва да ви преметне? .
СПАРТ
за наличния кеш ще му намеря начина предполагам. Дерта ми е че имам да прибирам една шестцифрена сума от едни с дето се съдим на последна инстанция сме и до февруари се моля лева да държи към еврото. До тогава вечер ракийка салатка, прескачане на новините и директно към сериалите. Нямам друг вариант.
Да питам. Някой ползвал ли е услугата на делтасток за директна доставка на валута.
Ти пък що реши, че те защитавам. Просто беше най-близо по мнения и те използвах за да изпълня моята си цел
Амаааа я така и така се обади, ти що не отвръщаш на удара. Бля Бля ти каза, че не разбираш, трябваше да му отвърнеш подобаващо. Ето виж Филипса за пример. Научно затапва наред Голямо удоволствие изпитвам да го чета.
Сега Реда ти казва, че бил по-учен ти пак не отвръщаш. Ми то няма никаква драма и екшън така.
Айде за блябля, понеже е учебникарско чадо по днескашните си мнения.
Ето елементарна логика.
Навремето петрола се търгуваше много по-малко, обемите бяха по-ниски и волатилността много ниска. Сега петрола се търгува много повече, обемите са много по-големи и волатилността е огромна. Според теб блябля това не може да е възможно. Но всъщност е възможно. Ликвидността в SP500 e oгромна а същевременно волатилността е превъзходна. Отново твоето твърдение не работи. Обемите както каза NYSERookie са увеличени с доста.
Та на въпросите. Кога голямата ликвидност води до ниска волатилност ?
Кога един инструмент е високоволатилен а същевременно слабо ликвиден и кога е едновременно високо ликвиден, но и волатилен ?
виж кво хубаво го обясни
аз кво да се мъча? дърт съм вече , нема време за подобни дрязги и да мисля как най-добре да се изразя , та да ме разберат учебникарчетата.
съгласявам се и наред , бОли ме единствено за моята сметка и моите трейдове. всичко друго е маловажно и безсмислено
Коментар