IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Незнам
    Мисля си, че една КУРекция до 50 Фибо
    до около 1.3850 за съвсем нормална макар,
    че може да иде до към 1.40111 дето
    е друго важно ФИБО
    Обаче дали ще е така , ще знам след няколко дни
    Айде на песновката
    http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ&NR=1
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• не знам момчета! Мен ми трябва трайно настаняване над 37 и ще си мисля на 50%, че сме сменили платната! Малко ще видя ко ще стане около 38-40 и ясно! В момента чисто технически сме увиснал ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
        Този тъпак да си затваря голямата уста и да ни ми казва, че на земята в която живея ще има рецесия! Да си гледат бедните американци! Да ги е.а в комарджиите! Ще ме кара да си купувам долари на 1.43 лв и да ги продам на 2 лв. Аааа! Този нещо ми мисли, мръсна акула такава
        Да и американците ще допуснат долар евро да стигне паритета та да им се стъжни с огромния дълг който имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
          Този тъпак да си затваря голямата уста и да ни ми казва, че на земята в която живея ще има рецесия! Да си гледат бедните американци! Да ги е.а в комарджиите! Ще ме кара да си купувам долари на 1.43 лв и да ги продам на 2 лв. Аааа! Този нещо ми мисли, мръсна акула такава
          ок обаче:http://www.businessweek.com/news/201...ion.html:D:D:D

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
            По мнению Джона Тэйлора, основателя и главы крупнейшего валютного хедж-фонда FX Concepts, управляющего активами в $8.5 миллиардов, к концу года евро/доллар опустится до отметки $1.20, а затем достигнет и паритета. «Я буду удивлен, если на момент окончания европейского кризиса евро/доллар окажется выше отметки $1.00», - сказал господин Тэйлор во вчерашнем интервью Bloomberg Television. – «Проблемы европейских банков весьма серьезны, однако настоящие неприятности у них начнутся в следующем году, когда в регионе начнется рецессия». Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex

Коментар

• По мнению Джона Тэйлора, основателя и главы крупнейшего валютного хедж-фонда FX Concepts, управляющего активами в $8.5 миллиардов, к концу года евро/доллар опустится до отметки $1.20, а затем достигнет и паритета. «Я буду удивлен, если на момент окончания европейского кризиса евро/доллар окажется выше отметки $1.00», - сказал господин Тэйлор во вчерашнем интервью Bloomberg Television. – «Проблемы европейских банков весьма серьезны, однако настоящие неприятности у них начнутся в следующем году, когда в регионе начнется рецессия». Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex

Коментар

• http://www.dailymail.co.uk/debate/ar...heme-ever.html

Коментар

• А ве пиленца, що не казвате, че доларовия индекс хич не е на добре?
                  Мисля се, чеееее ще се случи ексцентричното щом ми махнаха и графиката от едно място

Коментар

• ingivo1
                    Без да съм наясно с тази двойка-НАГОРЕ!
                    Разбира се с помоща на ШНБ
                    Last edited by mateosf; 12.10.2011, 09:37.

Коментар

• Повод за размишление при Евро/Шв.франк

същата тренд линия на 4н опасно близо

Някъде бях видял идеята за обърната глава с рамене с таргет към 1.38
                      ама не виждам пробив на шията
                      Къ да го търгуваме тва жуотно ни знам
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• 1.Радичова обвърза гласуването за плана с вот на доверие към оглавявания от нея кабинет и това я провали. Самият вот обаче не означава автоматично край и за спасителния план – за международни договори може да се гласува втори път. Това може да стане още през тази седмица, както заяви външният министър Микулас Дуринда пред агенция dpa.

+ bonus
                        http://www.investor.bg/news/article/124329/334.html

Някой Агенции определено ще си съкратят накрая служителите

Гледайки коментара на Реда от днес и това, че нищо лошо нте се е случило на Еврото през ноща.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Според, мен няма как една държава да обяви фалит, защото тя е собственик на дълготрайни активи за трилиони евра. Или ще продават собственост срещу дълг или ще направят яко орязване на бюджетните разходи въпреки стачките. Ако все пак този прецедент бъде допуснат, то той ще е пак в полза на някоя държава и банковата и система и в ущърб на други такива. Всичко е политическа игра. Не ми се мисли какво ще направят всички останали длъжници ако веднъж вече има прецедент. Ами то е лесно да взимаш кредити и да въртиш синджира и накрая да кажеш извинявайте ама не мога да върна кредита
                          Да Ви припомня;
                          Когато Русия нямаше пари за храни не фалира а продаде Аляска на Хамериканците.
                          07:56. Орязване на дълга на Гърция с 50 % ще отвори кутията на Пандора (AF)
                          Ето за това Ви говорех вчера.

Коментар

• Добрю ютрю

Да изкажа неколко съображения по положението
                            На anonimen komardjia ще кажа, че сабахлен като
                            съм казал едно ниво не значи, че съм го търгувал
                            или още го търгувам вечерта !!!
                            Снощи си държах чашката с биричката и удържах де
                            За Шабленското дето се е обадило е много ЛОШО !!!!
                            Това и Крупник е трагедия да се активират
                            ДЯДО БОЖЕ много ни търпи ама лоши сме
                            и като молба :
                            ДА НЕ ДАВА ГОСПОД !!!!!!!!
                            На Nekaduren Astrolog да кажа да не се занимава
                            с глупости, а да спазва РЕДА, щото ще яде тоягата !!!!!!!!
                            За ония дето ходат в редица СИНИТЕ и
                            те са ясни !!!. Като ги гледам как изглеждат
                            и как въртят китки тия са от другия бряг, т.е
                            най-обикновенни ПЕДАЛИ !!!!!
                            Изморих се от толкова писане сабален.
                            Да пусна една песновка и да си пия КаВето
                            http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY

Успешен ден на всички ХОРА !!!!

П>П>Нещо май се стресирахте от напомнянето
                            за нуждата от РЕД. Българина е хитрец на дребно
                            и все гледа да шмекерува и затова му е хубаво
                            в кочината дето жювее !!!!
                            Айде отпуснете се малко.
                            Пия КаВе и процедирам в момента
                            Мисля си, че днес ще е рейдж по текущи нива
                            в рамките на 100-на пипа.

МНЕНИЯ от ВАС !!!!!!!!
                            Last edited by bgg_red; 12.10.2011, 08:55.
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добрутро! Успешен ден и дръжте здраво чашите!

Коментар

• Никога не подценявай глупостта на клиента(ите) .

Точно тази глупост доведе до това, че във всяка голяма фирма най-важния отдел е маркетинговия.

Та нищо чудно не да минат от едното кранче на другото, а да точат и от двете.

Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                                Съдейки по една реклама в босфор тв - "новият" мобилен оператор.
                                Пояснение:
                                Ментел откриха топлата вода че не може да се таковат с потребителите и минаха от червеното на синьото кранче. Аматьори

Коментар

Working...
                                X