IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрю ютрю

Ако не съм аз няма кои
    два реда да напише
    Айде стига сте се скатавали !!!
    Още пия КаВето и не знам за къде сме.
    ВИЕ СТЕ !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!
    Last edited by bgg_red; 13.10.2011, 09:35.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добро утро!
      Днеска Е/Д надоле галиба?На Н4 цената опря до двете дърти Стамбини каки и кат че ли нЕма путенциял за още нагоре.сел стоп 3745
      Успешен ден!
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Или да прекалили със сините хапчета от жълтите рецепти...
        Искам да знам арт-директора какво шмърка!!!!!!!!!!!!!!
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Кви са тез бре ? Днес в Бургас се разхождаха строени със сини чадъри в Кауфланд кат ненормалници и забравих да ги питам кво искат
          http://www.vbox7.com/play:a153ca1c2a
          http://www.youtube.com/watch?v=FwkYsVvZFFw&NR=1
          http://www.youtube.com/watch?v=pBjpn...eature=related
          Добре, че са не са онез, със сините презервативи
          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Oчаквате ли здраво поскъпване на австралийския долар при данните тази вечер за заетостта и безработицата?
            www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Благодаря ви за отговорите

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                Реде то това не е молба, помоли му се малко повечко де... чак и Ф4 да се трогне
                На мен пък ми се активира дълго
                от 1.38188
                стоп 1.37888
                лимит 1.38444
                но май няма да е бъде
                С минималко количество,,,,,,,,,,,,
                Last edited by bgg_red; 12.10.2011, 21:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Преди малко и Бат Пешовата чакаща поръчка я активира на 1.3830

Пък моята 3846 не е още

Коментар

• Първоначално изпратено от benbi Разгледай мнение
                    За да не отварям нова тема ще помоля някой ако знае да ми отговори, без да ме напада, защото наистина не ми се струва логично. При срещуположни позиции с еднакъв обем в една и съща двойка, при движение на пазара, крайния резултат се променя. Поне на мен ми се струва нелогично, но ако все пак някой се сеща за нормална причина, ще бъда благодарен за отговора.
                    Променя се защото баланса ти е в една от валутите и дали си с две позиции или с нито една, то ако при 1.30 евро/долар имаш 130долара
                    то при 1.35, ще имаш 135долара. Същото е и при позициите ти.
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Преди малко и Бат Пешовата чакаща поръчка я активира на 1.3830

Коментар

• Първоначално изпратено от benbi Разгледай мнение
                        За да не отварям нова тема ще помоля някой ако знае да ми отговори, без да ме напада, защото наистина не ми се струва логично. При срещуположни позиции с еднакъв обем в една и съща двойка, при движение на пазара, крайния резултат се променя. Поне на мен ми се струва нелогично, но ако все пак някой се сеща за нормална причина, ще бъда благодарен за отговора.
                        Най често е от спреда ако не е фиксиран.

Коментар

• малко къси.ама малко
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                            Реде то това не е молба, помоли му се малко повечко де... чак и Ф4 да се трогне
                            Е аз колко съм му се молил,
                            молил, ниски метани съм му правил,
                            но никва файда няма, пък и скоро
                            КОЛЕДАТА иде

Коментар

• За да не отварям нова тема ще помоля някой ако знае да ми отговори, без да ме напада, защото наистина не ми се струва логично. При срещуположни позиции с еднакъв обем в една и съща двойка, при движение на пазара, крайния резултат се променя. Поне на мен ми се струва нелогично, но ако все пак някой се сеща за нормална причина, ще бъда благодарен за отговора.

Коментар

• Реде то това не е молба, помоли му се малко повечко де... чак и Ф4 да се трогне

Коментар

Working...
                                X