мноо мразя каго избързвам да си затворя позицията.....кът вида 5$ и се едно съм видел 500
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДнеска много скучнооо
Дайте некви идеи за евро>долар !!!!!Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеВъздишка на облекчение ли долавям в последните 10-ина поста?
Признайте си сега, кой и откъде е къс, за да "изчислим" трасето!
1.3817
изчислявай щото след малко поне едната я хлопвамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение"изчислим" трасето!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеслед 3650 може да вкара дълги
от 1.37166
стоп 1.37488
лимит 1.36555
Да видим Асан ще танцува ли с МЕЦАНА--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Дайте некви идеи за евро>долар !!!!!Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемечка.моля ти се да мълчиш днеска.доста съм на плюс.ся ко почнеш да пишеш като предния път за американските простотии ...и не знам
без уроки нали
Пу да не фаща урокиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНаистина ли мразиш думата играя
без уроки налиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАми щом го умееш)) Добър ви ден!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеКато гледам петрола последната 1 мин ще се охапя жестоко по ташаците без да казвам защо
Коментар
-
Ами зависи от борсите.
Аз лично очаквам леко нагоре после надолу
Мисля, че след изцепката на Трише, бондовете на Италия и напрежението Китай US е по-скоро за надолу.
Я стане я не
Дайте некви идеи за евро>долар !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеслед малко ще бъдеш сдъвкан и изритан
сгреши тукаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар