Последните седмици е много лесен форекса щот има еуфория и имаше малко движение от 500 точки само нагоре ама скоро чакам да се обърне ...Ся долар еврото се опита да пробие200 МА ама ас залагам, че няма да се получи и ще спадне пак...Неможе при 3 фалирали евро страни еврото да става по - силно..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеМечка,тука много на игра се обърна.и ти ли не търгуваш ами играеш.
и за злото нищо не пишеш.идва вашето време май на добритеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемайтапиш се нали.
ако не се майтапиш забрави приказките за...старая се.скоро ще спреш да се стараеш
дано да пиша глупостиДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНаистина ли мразиш думата играя
и за злото нищо не пишеш.идва вашето време май на добритеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПич,аз играх с 10% от 5 цифрен реален акаунт,и го занулих с ралито на златото-лятото!
Така,че-Умната!
сега я карам по полека,ама глава е имала да пати!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНе всички сме богати да играем с по 5 10 К
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеЪпффф 30% луд ли си ве ... аз ползвам 2% той 30Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСтарая се да не превишавам 30% и да знам че е прекалено
ако не се майтапиш забрави приказките за...старая се.скоро ще спреш да се стараеш
дано да пиша глупостиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеедин въпрос да ти задам.не мога още да те усетя гаргариш ли се тука или...
та на въпроса.с колко процента от сметката си търгуваш?....реалнатаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСтарая се да не превишавам 30% и да знам че е прекалено
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеедин въпрос да ти задам.не мога още да те усетя гаргариш ли се тука или...
та на въпроса.с колко процента от сметката си търгуваш?....реалнатаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар