If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ето това е най-сигурния начин за зануляване да държиш губещи позиции от много време. интересно впечатление ми прави че в момента в който не ти издържат нервичките и закриеш ( пиейки водица за загубите) то взема че тръгва в твоята посока
Така мислиш щото си ЧОВЕК с костюм и вратовръзка. Аз като ЖУОТНО знам и друг начин - като слагаш стопове по време на зъбат РЕЙДЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ
ето това е най-сигурния начин за зануляване да държиш губещи позиции от много време. интересно впечатление ми прави че в момента в който не ти издържат нервичките и закриеш ( пиейки водица за загубите) то взема че тръгва в твоята посока
Споко цела седмица си го правя този номер и за това се поспрях Нова седмица нож късмет
Още един опит за 1.39 ще е добре дошъл защото не вервам да затвори над това ниво.А и все пак е петък кой ще тръгне да го пробва ....ама знаеш ли.Все пак има още време до затваряне.
Аз си имам правило.. не затварям позиция която е била отворена под 12 часа и не държа позиция повече от 3 дена.... Получава ми се доста добре
някой чака ли профиттейкинг преди клоуза още
аз виждам оче един тест на върха
Още един опит за 1.39 ще е добре дошъл защото не вервам да затвори над това ниво.А и все пак е петък кой ще тръгне да го пробва ....ама знаеш ли.Все пак има още време до затваряне.
Абе незнам и аз къде го виждате това изсипване Аз даже вече сериозно се замислям дали не обърнахме тренда. Имам къси (доста при това) и си знаех , че трябва да ги затворя към 15:30 - 16:00, ама загубата голяма и все ми се струваше, че ще тръгне надолу, но.... Иначе нещата много приличат на тези от средата на януари - да не кажа , че са същите и точно заради това все си мислех , че този път няма да е така
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар