IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казал сАм и ще се потретя:
    RED орзначава Red is Extremely Dangerous.
    Реде, животните тука са 2 вида: черно-бели и други.
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      ето това е най-сигурния начин за зануляване да държиш губещи позиции от много време. интересно впечатление ми прави че в момента в който не ти издържат нервичките и закриеш ( пиейки водица за загубите) то взема че тръгва в твоята посока
      Така мислиш щото си ЧОВЕК с костюм и вратовръзка. Аз като ЖУОТНО знам и друг начин - като слагаш стопове по време на зъбат РЕЙДЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

аз за реда говорех пък ти де се обади, да не си му клонинг или ред забрай да превключи хихи

а верно са дебили отварящите сега
        Е тва беше mnogo грубо
        Аз не мога да имам нищо общо
        с една КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!!
        Аз съм РЕДА
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

аз за реда говорех пък ти де се обади, да не си му клонинг или ред забрай да превключи хихи

допълваме се.
          дет той с катаната не мож отсече, аз с гаден сарказъм посичам
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ето това е най-сигурния начин за зануляване да държиш губещи позиции от много време. интересно впечатление ми прави че в момента в който не ти издържат нервичките и закриеш ( пиейки водица за загубите) то взема че тръгва в твоята посока
            Споко цела седмица си го правя този номер и за това се поспрях Нова седмица нож късмет
            Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от katila Разгледай мнение
              Още един опит за 1.39 ще е добре дошъл защото не вервам да затвори над това ниво.А и все пак е петък кой ще тръгне да го пробва ....ама знаеш ли.Все пак има още време до затваряне.
              Аз си имам правило.. не затварям позиция която е била отворена под 12 часа и не държа позиция повече от 3 дена.... Получава ми се доста добре

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                казах , че виждам, а не че купувам
                требе да си дебил да отваряш нови позиции по това време в петък

Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

някой чака ли профиттейкинг преди клоуза още
                  аз виждам оче един тест на върха
                  баси,
                  все едно аз съм го измислил ФОРЕКСОТ
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

някой чака ли профиттейкинг преди клоуза още
                    аз виждам оче един тест на върха

Още един опит за 1.39 ще е добре дошъл защото не вервам да затвори над това ниво.А и все пак е петък кой ще тръгне да го пробва ....ама знаеш ли.Все пак има още време до затваряне.

Коментар

• Първоначално изпратено от deBill Разгледай мнение
                      Роке даже и аз не отварям
                      вземам си думите назад
                      дори и деБил е разумен днес

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                        Абе незнам и аз къде го виждате това изсипване Аз даже вече сериозно се замислям дали не обърнахме тренда. Имам къси (доста при това) и си знаех , че трябва да ги затворя към 15:30 - 16:00, ама загубата голяма и все ми се струваше, че ще тръгне надолу, но.... Иначе нещата много приличат на тези от средата на януари - да не кажа , че са същите и точно заради това все си мислех , че този път няма да е така
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Хаха

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          Мерси за комплимента, ма аз съм агресивен

Коментар

Сигурно съм най големия дебил но одари ли пак този връх съм на къса ако 6те турско да е
                            Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Роке даже и аз не отварям

Коментар

рано е за къси. аз не вдявам с къв акъл отваряте по тва време каквито и да е сделки. изчакайте си неделя срединощ да ви е мирна главата.

и аз като реда освен тренд бичи, не виждам нищо мечешко, освен може би някоя и друга пдрана кожа

Коментар

Working...
                                X