If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де не мога да разбера защо като американците кажат че ще печатат долари долара пада , а като европейците като казват че ще печатат евро , то еврото се вдига
йосиф ,щом така мислиш-то си има лесно!
Спираш да го ползваш и това е !
П.С. малко позитивизъм -няма да ти се отрази зле-с тези отрицателни емоции вредиш на себе си-повярвай ми.
Препоръчвам горещо-Робин Шарма
Добро утро и хубав ден на всички!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Гаден , мръсен и кален в духовно отношение форум.. допусна гласа на простаците, платените измекяри и всякакви други боклуци да си развяват гнусните и мръсни лъжи и манипулации...
Шибан форум , гнусен форум , ненужен форум .....
Пикая на такава медия , която само за да "заработи" някой лев се е превърнала в една клоака в ущърб на нормалните хора искащи да кажат нещо разумно и нещо полезно за останалите ...
фук офф инвестор....фук офф
йосиф чадо,
що така си се газирал от рано сабахлен
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Гаден , мръсен и кален в духовно отношение форум.. допусна гласа на простаците, платените измекяри и всякакви други боклуци да си развяват гнусните и мръсни лъжи и манипулации...
Пикая на такава медия , която само за да "заработи" някой лев се е превърнала в една клоака в ущърб на нормалните хора искащи да кажат нещо разумно и нещо полезно за останалите ...
ето това е най-сигурния начин за зануляване да държиш губещи позиции от много време. интересно впечатление ми прави че в момента в който не ти издържат нервичките и закриеш ( пиейки водица за загубите) то взема че тръгва в твоята посока
Е това точно ме кара да ги държа , 'щото сигурно е вярно в 99% от случаите. Нищо ще го мисля събота и неделя, пък ще видим в понеделник
Коментар