IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно става-Протести по цял свят
    В понеделник мисля ,че ще има сериозно падане на борсите
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добре де не мога да разбера защо като американците кажат че ще печатат долари долара пада , а като европейците като казват че ще печатат евро , то еврото се вдига

Коментар

• йосиф ,щом така мислиш-то си има лесно!
        Спираш да го ползваш и това е !
        П.С. малко позитивизъм -няма да ти се отрази зле-с тези отрицателни емоции вредиш на себе си-повярвай ми.
        Препоръчвам горещо-Робин Шарма
        Добро утро и хубав ден на всички!
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          йосиф чадо,
          що така си се газирал от рано сабахлен
          Човека казва, че го няма РЕДА !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            Гаден , мръсен и кален в духовно отношение форум.. допусна гласа на простаците, платените измекяри и всякакви други боклуци да си развяват гнусните и мръсни лъжи и манипулации...
            Шибан форум , гнусен форум , ненужен форум .....
            Пикая на такава медия , която само за да "заработи" някой лев се е превърнала в една клоака в ущърб на нормалните хора искащи да кажат нещо разумно и нещо полезно за останалите ...

фук офф инвестор....фук офф
            йосиф чадо,
            що така си се газирал от рано сабахлен
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              Гаден , мръсен и кален в духовно отношение форум.. допусна гласа на простаците, платените измекяри и всякакви други боклуци да си развяват гнусните и мръсни лъжи и манипулации...
              Пикая на такава медия , която само за да "заработи" някой лев се е превърнала в една клоака в ущърб на нормалните хора искащи да кажат нещо разумно и нещо полезно за останалите ...

Коментар

• Гаден , мръсен и кален в духовно отношение форум.. допусна гласа на простаците, платените измекяри и всякакви други боклуци да си развяват гнусните и мръсни лъжи и манипулации...

Коментар

• Добрю ютрю

СТАВАЙ й се СТРОЯВАЙ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                    Реде, един страничен въпрос: На другите намираш мана за аватарите, пък ти що такъв един "БЕЗЛИЧЕН" седиш?!?! .
                    Щото требе налагам РЕДА и да съм анонимен

Коментар

• Реде, един страничен въпрос: На другите намираш мана за аватарите, пък ти що такъв един "БЕЗЛИЧЕН" седиш?!?! .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        ето това е най-сигурния начин за зануляване да държиш губещи позиции от много време. интересно впечатление ми прави че в момента в който не ти издържат нервичките и закриеш ( пиейки водица за загубите) то взема че тръгва в твоята посока
                        Е това точно ме кара да ги държа , 'щото сигурно е вярно в 99% от случаите. Нищо ще го мисля събота и неделя, пък ще видим в понеделник

Коментар

• Строй се!!!

Коментар

• Народа окапа
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Сержантите прекаляват и пак се пробват да (акат) в чиниите на офицерите.
                              Пак ще думне sql-а
                              (благодаря че ми изтрихте мнението)
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение

ПП: Какво има на 1.3919?
                                Лимит има чадо

Коментар

Working...
                                X