Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Не се плаши
Ти си ми приятелче !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСвърши ли му работния ден?? Тук ли е вече?
П.П. Над 50% от Гръцкия дълг е застрахован в американски застрахователни компании. Затова на Меркел не и пука колко процента от дълга ще бъде отписан. Топката е у американците и незнам дали ще позволят това да се случи.
отиде ми 8-мото чувство на кино
понеже ме излъга чувството.млъквам
за днесИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеNatasha-Volkova
На друга сабя на две строшенаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобре де,,,,,,,, и кво става сега
За теб вече знам кво да направя .
Ще се обръщаш към моита светла личност със
ВАШЕ СВЕТЛЕЙШЕСТВО !!!!
За другите,,,,,,,,,,,, ще мисляБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи и аз за него ти говориш
ще има пушки и мечове .скатавай се веднагическиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеЕй туй докато го намеря се изпотихДали да непризнаем за наличието на такъв у форума
За теб вече знам кво да направя .
Ще се обръщаш към моита светла личност със
ВАШЕ СВЕТЛЕЙШЕСТВО !!!!
За другите,,,,,,,,,,,, ще мисля--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТуй за Реда се отнася бре мамун не за мене
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааа, бе даааа ебаси пишман бога Дотътрузи го до 5 пипа и даде стоп
МАМУН поне стопа беше на около +20--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааа, бе даааа ебаси пишман бога Дотътрузи го до 5 пипа и даде стоп
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеЕй туй докато го намеря се изпотихДали да непризнаем за наличието на такъв у форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетя не се знае знае ли се ако затвори дали няма да се ядосва
а ти внимавай,че след малко един червен такъв ще те подпука
имам 8 чувство
П.П. Над 50% от Гръцкия дълг е застрахован в американски застрахователни компании. Затова на Меркел не и пука колко процента от дълга ще бъде отписан. Топката е у американците и незнам дали ще позволят това да се случи.Last edited by 4un4o; 17.10.2011, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеда не лакомее много защото тя не се знае знае ли се с тези къси докъде ще я докара.
а ти внимавай,че след малко един червен такъв ще те подпука
имам 8 чувствоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение4un4o чадо,
що ги пишеш тия неща
П.П. Европейците се правят на луди и не взимат никакви мерки за Гърция. Дреме им защото искат да обезценят максимално еврото. Същото обаче искат и САЩ. Голямото надлъгване продължаваLast edited by 4un4o; 17.10.2011, 18:45.
Коментар
Коментар