Първоначално изпратено от Fi4eto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
п.п. Пламен съм не съм ИлияМечкобиков
Заяждам се с вожда щото той ме громи в една друга темаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПРОРОКА--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение5050 Не е препоръка, имам къси, както казват в темата за БФБ-туДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеАй стига с тез дълги бре-дори и това му беше много на еврото.Искам да си падат и индексите и еврото .Спор няма ,че нещата ще се изяснят за съжаление чак след срещата на 23 -24.Време е за нещо зрелищно -нещо като 7-8 фигури спад например
п.п. Пламен съм не съм ИлияМечкобиковДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНякакви мнения за дах от сегашното му положение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеРеде, какво е PML???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеFi4eto, a DAX какво общо има с късите дето си ги нахендрил?Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНе искам да те успокоявам на 1.38 сметката ми е приключила
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПиши я БЕГАЛА !!!!
Модел 2В на 5 минути върви
някъде за около 1.3829 сигура !!!!!!Деградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар