аз само спамя. нямам открити позиции в евро-долар. предполагам че ще ходи надоле.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
"Световната икономика е навлязла в нова, по-опасна фаза и страните от еврозоната ще трябва да реагират бързо, заяви президентът на Световната банка Робърт Зелик в интервю за австралийския седмичник "Уикенд острелиън", съобщава БТА.
"Намираме се в началото на нова и различна буря, кризата не е същата като през 2008 г.," казва Зелик
Той предупреждава, че е застрашена не само икономиката на еврозоната, но и самото съществуване на европейската валута."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение1-1 с моето виждане !http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеприятна по4ивка
и не барай форекса там за да е почивкаНито разни смарт джаджи.
Стара генерация, какво да правиш.
Мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕх, Чунчо, Чунчо - ето затова светът е на това дередже.
Представи си, че така мислеха едно време Никола Тесла, Фердинанд Порше, Хенри Форд, Николаус Ото, Рудолф Дизел, Томас Едисон, Алберт Айнщайн, Исак Нютон, Галилео Галилей и много, ама много, други........
Сега все още щяхме да сме в каменната ера и ти да ни бъдеш Президент. На Нова Година щеше да ни поздравяваш с Яба-даба-дууу.
Не мисли така пораженчески, а просто се опитвай да Мислиш (Разсъждаваш по процесите).
Успех!
Успех и на останалите. Аз изчезвам поне за седмица.
и не барай форекса там за да е почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНе позна. Нямам време за губене! Ти ако имаш продължавай. Мнението ми е, че без информация от извора, няма правилна интерпретация на икономическите показатели. А ти специално няма как да получиш такава информация защото си мноооого дребна цацка. Така ,че не се вживявай толкова. Ние сме наясно ,че който се пъчи по форумите в действителност е едно нищо и избива комплекси. Сега да не вземеш да се гръмнеш та да ми тежиш на съвестта?
Представи си, че така мислеха едно време Никола Тесла, Фердинанд Порше, Хенри Форд, Николаус Ото, Рудолф Дизел, Томас Едисон, Алберт Айнщайн, Исак Нютон, Галилео Галилей и много, ама много, други........
Сега все още щяхме да сме в каменната ера и ти да ни бъдеш Президент. На Нова Година щеше да ни поздравяваш с Яба-даба-дууу.
Не мисли така пораженчески, а просто се опитвай да Мислиш (Разсъждаваш по процесите).
Успех!
Успех и на останалите. Аз изчезвам поне за седмица.
Коментар
Коментар