IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• колега Chiho Mancho,
    добро утро , очаквам с нетърпение.пуканките са направени и съм се настанил удобно на първи ред по средата
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• По същество:
      Днес основен фрейм ми е 5М, който ще зумирам на М1. Вчера бе 1Н.
      Работната последователност за мен е изчерпване на идеята за завършила АБЦ корекция или Флагово АБЦДЕ което предстои да се доразвие. Допускам и други варианти, но те още не са ми формирали предпоставки за вземане на решения.
      На схемата съм отбелязал важните моменти за мен. Това е тактическата ми схема. От тук нататък се действа оперативно.

Добър ден си пожелавам и докато не съм забравил се поздравявам
      http://www.youtube.com/watch?v=9W0Z9...C41DE&index=17

пп
      Колега NYSERookie, ако ми излезе свободно време днес може да си направя моно спектакъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        конкретно: Сега ги проучих - тези (инвестора) са големи. Имат ресурса да поддържат платени драскачи, които да те предразполагат да си даваш ежедневния уникален клик.

относно маркираното.
        Гледам ги оттатък как си коментират БГ-мама. Ма те мамите са най-мощния форум в БГ (откъм маса/полезно инфо/добре оформени сегменти) и маслинките им ще изпапат на нашите МАЧОВЦИ
        Е, това че са големи си го знаем! Въпроса е точно за форума, уравлението и базата дето не могат да я закрепят да не крашва - за останалите сайтове нищо не казвам дори в днес.бг влизам всеки ден.

На бг-мама силата им е че са единни докато мъжете сме разделени на 100 неща:
        френски срещу фемски коли, рибари срещу ловци и т.н. Единственното по-голямо нещо е офроуд форума но той си има концепция и теми за всичко
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• S.P.Q.R ааааа як ник виждам тукаааа
          молим?айде нема нужда

Коментар

конкретно: Сега ги проучих - тези (инвестора) са големи. Имат ресурса да поддържат платени драскачи, които да те предразполагат да си даваш ежедневния уникален клик.

относно маркираното.
            Гледам ги оттатък как си коментират БГ-мама. Ма те мамите са най-мощния форум в БГ (откъм маса/полезно инфо/добре оформени сегменти) и маслинките им ще изпапат на нашите МАЧОВЦИ
            Ами не знам колко са големи, нека, да са живи и здрави.
            В продължение на години им бях рекламодател, плащах си като поп всеки месец и нямах оплаквания. Дойде кризата, спрях - верно е, не е тяхна вината че има криза, но нещата взеха да се пооправят. И тъкмо размишлявах върху това да подновя рекета, сега пичовете /щот тия оттам, дето познавам, уж са пичове/, не мога да разбера ква простотия направиха...
            Съжалявам момчета, може и да не съм прав, ама има и фактор "персонално усещане", освен "брой уникални посещения" и кликания...
            То си е ваша работа как си управлявате т. нар. "редакционна политика", ама не ме кефи. Имахте /забележете миналото време/ уникална тема с рекордни пост-ове, сега вече я нямате.
            Ваша си работа, моите 2-3К месечно отиват някъде другаде.
            И това сигурно ще го махнете, дреме ми...
            Успех в уеб-бизнеса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              ..... гледам много нови и малко стари.....
              ти какъв си бе ?

Коментар

• Баси , ходих на море и тука гледам много нови и малко стари.....всички ли сдадоха багажа.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  Женските спечелиха, а мъжките си мериха каквото си имат. ОБАЧЕ тук е ПАЗАРА и тия дето си мерят КАКВОТО си имат малко губят защото ПАЗАРА решава... и така

относно маркираното.

Коментар

• Значи, Чичо, тия дни имаше една статия.
                    Бяха турили едни МАЙМУНЯЦИ да решават тестове за АйКю.
                    Женските спечелиха, а мъжките си мериха каквото си имат. ОБАЧЕ тук е ПАЗАРА и тия дето си мерят КАКВОТО си имат малко губят защото ПАЗАРА решава... и така

ПП:
                    Аре лека от мен
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Ко речи
                      а нищо имам някакви предположения, които обясняват събитията в темата.
                      НО това не е задължително като се има предвид следното http://reklama.investor.bg/id-297/Advertisement.html видно е, че 40 човека да се изнесат им е през тази на инвестора. А те не се изнасят реално щото си цъкат и колкото и да се правят на обидени, а статистиката е по важната, а не качеството.

Коментар

да ти кажа, наблюдавайки средата имам подозрения, че това е в ход.
                        Ко речи
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

..... Желев ще получи предложение което няма как да откаже
                          да ти кажа, наблюдавайки средата имам подозрения, че това е в ход.

Коментар

• Реде, да има
                            И хич не се майтапя! Затова съм сигурен че ако му дойдем много Желев ще получи предложение което няма как да откаже
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Държите ли ми дългия кабел?

Коментар

ами 6TB раид-5 + 1GB флат свързаност за 11-нодов клъстер викам да стигнат да ДРАЩИМЕ. Ако не стигнат, ще го мислим
                                За дращене е мног голям даже
                                http://www.youtube.com/watch?v=dpNwlo4PSgU
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X