If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По същество:
Днес основен фрейм ми е 5М, който ще зумирам на М1. Вчера бе 1Н.
Работната последователност за мен е изчерпване на идеята за завършила АБЦ корекция или Флагово АБЦДЕ което предстои да се доразвие. Допускам и други варианти, но те още не са ми формирали предпоставки за вземане на решения.
На схемата съм отбелязал важните моменти за мен. Това е тактическата ми схема. От тук нататък се действа оперативно.
конкретно: Сега ги проучих - тези (инвестора) са големи. Имат ресурса да поддържат платени драскачи, които да те предразполагат да си даваш ежедневния уникален клик.
относно маркираното.
Гледам ги оттатък как си коментират БГ-мама. Ма те мамите са най-мощния форум в БГ (откъм маса/полезно инфо/добре оформени сегменти) и маслинките им ще изпапат на нашите МАЧОВЦИ
Е, това че са големи си го знаем! Въпроса е точно за форума, уравлението и базата дето не могат да я закрепят да не крашва - за останалите сайтове нищо не казвам дори в днес.бг влизам всеки ден.
На бг-мама силата им е че са единни докато мъжете сме разделени на 100 неща:
френски срещу фемски коли, рибари срещу ловци и т.н. Единственното по-голямо нещо е офроуд форума но той си има концепция и теми за всичко
конкретно: Сега ги проучих - тези (инвестора) са големи. Имат ресурса да поддържат платени драскачи, които да те предразполагат да си даваш ежедневния уникален клик.
относно маркираното.
Гледам ги оттатък как си коментират БГ-мама. Ма те мамите са най-мощния форум в БГ (откъм маса/полезно инфо/добре оформени сегменти) и маслинките им ще изпапат на нашите МАЧОВЦИ
Ами не знам колко са големи, нека, да са живи и здрави.
В продължение на години им бях рекламодател, плащах си като поп всеки месец и нямах оплаквания. Дойде кризата, спрях - верно е, не е тяхна вината че има криза, но нещата взеха да се пооправят. И тъкмо размишлявах върху това да подновя рекета, сега пичовете /щот тия оттам, дето познавам, уж са пичове/, не мога да разбера ква простотия направиха...
Съжалявам момчета, може и да не съм прав, ама има и фактор "персонално усещане", освен "брой уникални посещения" и кликания...
То си е ваша работа как си управлявате т. нар. "редакционна политика", ама не ме кефи. Имахте /забележете миналото време/ уникална тема с рекордни пост-ове, сега вече я нямате.
Ваша си работа, моите 2-3К месечно отиват някъде другаде.
И това сигурно ще го махнете, дреме ми...
Успех в уеб-бизнеса!!!
Женските спечелиха, а мъжките си мериха каквото си имат. ОБАЧЕ тук е ПАЗАРА и тия дето си мерят КАКВОТО си имат малко губят защото ПАЗАРА решава... и така
относно маркираното.
Значи, Чичо, тия дни имаше една статия.
Бяха турили едни МАЙМУНЯЦИ да решават тестове за АйКю.
Женските спечелиха, а мъжките си мериха каквото си имат. ОБАЧЕ тук е ПАЗАРА и тия дето си мерят КАКВОТО си имат малко губят защото ПАЗАРА решава... и така
а нищо имам някакви предположения, които обясняват събитията в темата.
НО това не е задължително като се има предвид следното http://reklama.investor.bg/id-297/Advertisement.html видно е, че 40 човека да се изнесат им е през тази на инвестора. А те не се изнасят реално щото си цъкат и колкото и да се правят на обидени, а статистиката е по важната, а не качеството.
Коментар