IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Прасето нищо лошо не е правело, Реда постоянно го тормозеше
    И продължи да го тормози и в другият форум.
    В реда е причината. Реде извини се на Прасето

......

РЕДА да го е тормозел.

Според мен Реда го банна Ето малко от теория на конспирацията :
    вижте предпоследното мнение на фицката http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059129330
    цитирам: ".... МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ И ДА БАННАТ РЕДА......"
    Вие как си представяте , някой да се позволи подобна шега с ВОЖДА. Малко му е бана

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
      Здравейте,

Сформираме инвестиционен клуб, с профил таргувия на финансовия пазар, БФБ и форекс. Ако има желаещи да се включат, ние сме Джойнт Венчър Инвестмънт Клуб Варна!
      с каква цел се сформирате ?

Коментар

• не се прави на обидена мома, а следващия път помисли с кой дискутираш!
        Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
        Защо не?!

Коментар

Спарт, толкова си зле! Ние сме сериозни бизнесмени....
          Ех, господа бизнесмени (заробили алчно на човека труда ) , простете на един оглозган пролетарий че е толкова зле задавайки ви тъпи въпроси
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Спарт, толкова си зле! Ние сме сериозни бизнесмени, не се събираме по кафетата, още повече при бездарниците които споменахте!
            Защо не?!

Коментар

• Предполагам вярно казваш тогава. Просто аз не свикнал на груб език, неприятен ми е.
              Разбрах те вече за какво ми говориш
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

.... ние сме Джойнт Венчър Инвестмънт Клуб Варна!
                Къде се събирате - да не е в кафенето на Варчев в МОЛ-а зад старите гробища ....Питам от начално любопитство , щото ми намирисва на " Дайте да дадете другари , че да има и за нас ! "

Коментар

• Грийд,
                  Реда не е прост човек. Има си човека рефрен който си повтаря. Свиньо свинска ми е любимия, но ако му кажеш директно да спре, той ще спре.

ей на днес ми даде ранг ЗАСЛУЖИЛ ИДИОТ ... и аз да се тръшна да рИва ли.
                  ми стана ми мило от оценката за добре изиграната роля , .... не съм мазохист, нито педераС. В размяната на реплики има значение връзката адресат-адресант, т.е. не бих го приел от кой да е, както не разбирах част от диалозите които си водихте.
                  Last edited by ChichoMancho; 22.08.2011, 22:51.

Коментар

Здравейте,

Сформираме инвестиционен клуб, с профил таргувия на финансовия пазар, БФБ и форекс. Ако има желаещи да се включат, ние сме Джойнт Венчър Инвестмънт Клуб Варна!
                    ей тоя шъ въ оправи. Такава тАргУвия шъ ви даде, че няма да можете да я носите

Коментар

• Фицката никого не е обиждал, винаги е бил коректен. Това че има невероятно търпение, не означава, че трябва да се злоупотребява с него. А ти отдавна се подразни от слуващото се, както и аз. Шегите вече бяха минали предела на шеги.
                      Това че е форум и е слабо регулиран, значи ли че трябва да се излива толкова много пумия ? А пък Соколов, колко простотия изля и не спираше, просто не знам защо го търпяха.
                      Нормално е един форум да се саморегулира, а не да го регулират. Това няма нищо общо с цивилизованото и културно отношение. Стана по-зле от пияни селяни в кръчма.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        СПАРТ нИдей с тези песни, че днес си обещахме някой неща пред класната.

Коментар

• Здравейте,

Защо не?!

Коментар

Гриид,
                            в Реда не е причина. Преди няколко месеца ви предупредих. Вие разсипахте човека, а той е интелигентен мъж. Имал съм хубави моменти с него. Идваше ми на свиждане и т.н.т. .... форума е заразно място за хората с излишна енергия, в това число съм и аз.
                            За това си смених ника, но пак изпращях, а според мен и той също. Това да те баннат заради Соколов е показателно.

Коментар

И пак казвам, на мен темата сега повече ми харесва, не се шегувам. Няма простотии, няма караници, спокойно е, вижда се от време на време по някой хубав анализ на Комарджито. Екстра е, дано се задържи повече време така
                              млад си още

прасето и съни тя са светли личности
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                                .... ни свинско грухтене...
                                http://vbox7.com/play:ebe8f1c7&al=2&vid=1325182

Коментар

Working...
                                X